Aktywne Wpisy

Zastanawiam się, czemu ludzie nie szczepią się na grypę. Serio, szczepienie kosztuje 50zł, czyli mniej niż potem wizyta w aptece, już nie wspominając o wizycie prywatnie, tygodniu wyjętym z życia i powikłaniach. Dodatkowo w medicoverach i luxmedach takie szczepienia często są w pakiecie.
W biurze wszyscy chorzy i oczywiście narzekanie, że "co poradzisz".
Jakieś logiczne wytłumaczenie tego fenomenu?
#grypa #chorujzwykopem #szczepienia #medycyna #pytanie
W biurze wszyscy chorzy i oczywiście narzekanie, że "co poradzisz".
Jakieś logiczne wytłumaczenie tego fenomenu?
#grypa #chorujzwykopem #szczepienia #medycyna #pytanie

źródło: 61ebjoEXdQL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
kobiaszu +123
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry

źródło: 1000015744
Pobierz
#nieruchomosci
źródło: tothemoon
PobierzCiekawe gdzie jest limit.
Bo teraz codziennie mijamy ATH
Warto dodać że jest zeskalowany od 40k. Jak się pobierze csvke i wrzuci do excela aby wyskalować od zera to tak to wygląda
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzZa to zaczął się już proces padania stacji, które nie mają warsztatu zaraz przy stacji. Po prostu ten biznes się już nie spina
https://olxdata.azurewebsites.net/zestawienie/mieszkania
źródło: image
Pobierz@Chmurka17: jak s-----l po mięsnym
Za to na pierwotnym widać przeceny, jak i pewnie jest większa skłonność do dalszych negocjacji vs wtórny, np.: https://www.domd.pl/pl-pl/warszawa/lista-inwestycji/osiedle-urbino