Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy znacie jakieś pary ze spora różnica wieku. Dokładnie to 36lat niebieski, 46 różowa. Niebieski kawaler bez dzieci, różowa rozwódka od 17 lat, córka 19 lat. Mój znajomy chce w takie coś wejść na poważnie. Na początku zaczęło się niewinnie, a teraz chyba coś więcej, bo planują razem mieszkać. Nie martwię się raczej, tylko to taka niecodzienna sytuacja.

Według was taka różnica wieku to nie problem jeśli się dogadują?

No i jednak to dziecko. Niby dorosłe ale tracą mi desperacja i zaczynać od czyjegoś sejwa to trochę lipa.

Namawialibyscie go do zmiany czy jak się kochają to c--j z nimi?

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #s--s #milosc #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jak mu nie zależy na swoich to może w to iść jak lubi babcie , schody się zaczną jak będzie chciał mieć swoje potomstwo a tu d--a
Pewnie jakiś babciowy fetyszysta bo z punktu logicznego taki związek nie ma sensu , stara babe sobie wziąć i o czym będą gadać jak ona już idzie ku starości
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
zawzięty-teoretyk-70: Mam w najbliższym otoczeniu taką parę - ok. 10 lat różnicy. Poznali sie gdy on byl ok. trzydziestki a ona okolo czterdziestki z dzieckiem w wieku szkolnym. Widzę to z bliska i powiem tyle: lepiej nie pakowac sie w takie bagno. Co jeszcze gorsze, facet jest jedynakiem więc od poczatku jego rodzice byli mocno przeciwni temu związkowi, bo bali sie ze wnukow z tego nie będzie, narobilo sie miedzy nimi
  • Odpowiedz