Aktywne Wpisy

straszny_cham +190
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

njay +71
#kupujcopolskie
Zbliża się dzień dziecka, więc to świetny moment, żeby przyjrzeć się bliżej rynkowi zabawek dla dzieci. Przedstawiam wam dość szeroką listę polskich producentów, bo, jak się okazuje, nie jesteśmy skazani na zagraniczny produkt.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
Zbliża się dzień dziecka, więc to świetny moment, żeby przyjrzeć się bliżej rynkowi zabawek dla dzieci. Przedstawiam wam dość szeroką listę polskich producentów, bo, jak się okazuje, nie jesteśmy skazani na zagraniczny produkt.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie

źródło: temp_file877832755666394845
Pobierz
Agnieszka nie czuje się winna, bo jej zdaniem pokrzywdzeni sami sobie wpuścili jej psy na podwórko. Matka Agnieszki uważa, że to prędzej kuna zagryzła maltańczyka niż biegające po podwórku 3 amstaffy, przed których wtargnięciem maltańczyk jeszcze żył.
Ale najlepsze są komentarze psiarzy - tutaj oskarżające pokrzywdzonych o wypuszczenie psa na podwórko żeby się wysikał.
#psiarze #patologiazmiasta #bekazpodludzi #truestory #afera
źródło: temp_file8421694052247441072
PobierzDokładnie tak samo bym zadziałał w przypadku każdego sebixa terroryzującego psem moje okolice. Kiełbasa z trutką pod nos psa i niech ginie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@macan przez takich ludzi jak tu, co na wszelkie sposoby usprawiedliwiają psy i atakują pokrzywdzonych. Gdyby nie różnej maści historycy takie sprawy by się szybko załatwiało.
źródło: temp_file63091009445494285
PobierzKiełbasa powinna pójść w ruch później już po całej akcji.
Imo nie powinno się tak robić, bo zwierzę cierpi, ale w takim wypadku, gdzie nie ma szans na rozwiązanie polubowne to jest jedyne i uzasadnione wyjście.
Jestem psiarzem, mam 3 psy, ale jak czytam takie coś to bym uśpił te bestie razem z właścicielami...
jesteś na dworzu i siedzisz na dupiu
przecież on był na podwórku, ja tam nie widziałem roślin uprawnych, żeby od razu to nazywać polem
Jeden pies zabójca to jeszcze do ogarnięcia, ale dwa?
@maximilianan tak, a co?
@dziurawy_klapek nie, z tego co zrozumiałam trwa sprawa. Agnieszka czuje się ofiarą, bo sąsiedzi nie zadbali o ogrodzenie i nie naprawili dziury, którą wygryzły jej psy.
źródło: temp_file6125272686130468966
PobierzJeden pies może zabić człowieka. Tu nie były dwa a wręcz trzy.