Aktywne Wpisy

Bunch +476
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

tesknilam_ +5
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?
@Veg73: "mięsożercy", z reguły, są wszystkożerni, więc nic się nie stanie, jeśli nie zjedzą mięsa podczas jednego posiłku w tygodniu. Poza tym jeśli masz z tym problem, to po cholerę zapraszasz ludzi wege na swoje imprezy?
Komentarz usunięty przez autora
Wiem, że chodzi Ci o zasadę i generalnie Ciebie popieram. Ja np. uwielbiam chilli i ostre żarcie, że aż rura mięknie, ale na imprezie robi się rzeczy które mają zasmakować wszystkim.
Z drugiej strony ograniczanie się tylko do jednego rodzaju posiłku to ostre s----------e. Dotyczy i wegan (nie wegetarian) jak i tych od tylko mięsa. On je to mięso surowe?
@cytr0netx99: Mam rozumieć, że przez to rąk też nie myją?
@Veg73: ok, ludzie są, fizjologicznie, wszystkożerni, ale jak się wspomni o jedzeniu robaków, to już styki się przepalają, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)