Wpis z mikrobloga

#przegryw no I zajebiście. I tak się już źle czułem. Na granicy płaczu i zrezygnowania. Dziękuję za te cenna lekcje, O Życie, że trzeba mnie j---ć żeby huczało. Co ja mam zrobić teraz...
Vagrante - #przegryw no I zajebiście. I tak się już źle czułem. Na granicy płaczu i z...

źródło: 1000001017

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vagrante: Najprościej, to odkręć wąż przy kranie (jak masz troche siły to nawet ręką odkręcisz, a jak nie da rady, to jakieś kombinerki skołuj) i idź z tym wężem do sklepu i porównaj przy zakupie końcówki. Kup komplet słuchawka plus wąż.
Edit: w sklepie zapytaj o pomoc, to na pewno doradzą.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kurczak_chuck: Mój inwentarz wynosi 0, słownie: zero, czegokolwiek w naturze narzędzia. jak musiałem zmierzyć ile mam obwodu w cielsku to znalazłem na google playu jakąś aplikacje co robi linijke na ekranie i zaznaczyłem sobie na kablu od ładowarki (białym) co 10 cm. a odkręcić tego ręką nie rusze, bo to g---o całe najprawdopodobniej trzyma się na nadziejach i snach, a nie na jakimś konstruktywnym połączeniu dwóch i więcej elementów.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kurczak_chuck: Spoko, ja rozumiem, takie zachowanie nie jest czymś normalnym, ale to niestety krzywy, posklejany z gałęzi znalezionych po drodze i pozwiązywanych na sznurkach krzyż, który mi zostaje nieść. Do sąsiadów nie pójde, ale spróbuje jutro wymienić wartościowy papier z numerkami na użyteczne przedmioty.
  • Odpowiedz
Mi się też tak stało kilka miesięcy temu, kupiłem nową słuchawkę w sklepie z rzeczami do łazienki i używałem przez kilka dni, ale słuchawka zaczęła przy każdym mocniejszym pociągnięciu za nią, wyskakiwać z gwintu w wężu. Dziwna sprawa, gwint pasował ale był jakiś minimalnie niekompatybilny. Skleiłem gwint silikonem sanitarnym i trzyma już od kilku miesięcy wiec fajnie
  • Odpowiedz
@Vagrante: takie są gówniane ja sobie ostatnio kupiłem słuchawkę na allegro z filtrem przeciwko kamieniowi itp., dodatkowo ma taki wiatraczek co powoduje zwiększenie wyrzutu wody. Wcześniej miałem podobną do twojej i ciśnienie było do d--y
  • Odpowiedz
Ja p------e, żeby dramę robić z zepsutej słuchawki prysznicowej... Widocznie masz dalej za mało problemów, później już nawet się nie zwraca uwagi na takie rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Wernher_von_Braun: Nie chodzi o jakiś komfort mycia, c--j ja mogę się w ogóle nie umyć i nie będę miał z tym problemu. Przez jakiś dzień czy dwa oczywiście.
@dartyr Mogę powiedzieć tyle samo, że ledwo to wodę wypluwało.
@Gniazdownik Podam ci adres na Pw i wpadaj. Niestety nie mam rękawiczek takich fajnych nitrylowych, ale gumowce w których myje kibel odpowiednio cie rozluźnią.
@mark_franklin Zgadza się, widocznie mam
  • Odpowiedz