Wpis z mikrobloga

@SebastianEnriqueAlvarez: Wszystko co statyczne i okresowo występujące. np. pogoda jest p----------------e. Udźwiękowienie też, czy nawet nie lepsze.
Animowane, prerenderowane, prekalkulowane elementy z------------e
Fabuła, scenki, ograniczone wybory zajebiste
Elementy dynamiczne, wymagające interakcji, przewidzenia większości brzegowych warunków dobre, na dobrej drodze do ulepszenia IMHO.
Ilość elementów środowiskowych w tego typu grze, zależności które trzeba uwzględnić żeby ludź swoim wyewoluowanym setki tysiące lat mózgiem, nie tyle docenił, bo chyba nie taka nasza natura,
  • Odpowiedz
k---a jak z każdą grą cp2077 był największym gównem z 5 razy bardziej niż stalker ale jak naprawili dodali fajnych rzeczy to był cud miód malina tak samo będzie tutaj

@SebastianEnriqueAlvarez: No i tak być nie powinno, nowe gry są coraz droższe i jednocześnie coraz gorzej działają
  • Odpowiedz
Tylko ułom może powiedzieć że ta gra nie jest p-------a zajebista

@SebastianEnriqueAlvarez: Jesteś przykładem człowieka, który nie potrafi w pełni cieszyć się danym produktem, dopóki ktoś inny go nie lubi xD
Buhu ktoś obraża mojego Stalkera :// Jak mogę grać gdy ogół społeczeństwa nie podziela mojej opinii? Tupnę nóżką i pokażę, że się mylą.
  • Odpowiedz
@Foxing: @PodniebnyMurzyn typie kupiłem xboxa za 12zł na miecha i tak gram i gra się miodnie, pamiętam jak kupiłem cyberpunka tutaj to co się dzieje w stalkerze jest akceptowalne by grać tylko tak porównuje że nie jest źle nigdzie nie napisałem ŻE MASZ KUPIĆ. Bo tutaj ukłon w stronę MSa że dał do xbox pass i zagrało jakieś razy tyle ludzi co by zagrało bez niego.
  • Odpowiedz