Aktywne Wpisy

Lewusx +171
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.

źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +504
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie

źródło: 20250209_124906
Pobierz
W ostatnim czasie jakoś strasznie dużo znajomych par się rozstało, w tym jedna taka, która ze sobą była chyba 30 lat. Mnie też dopadło, wieloletni związek... świstu świstu poszło w pisdu.
Powiedzieć, że jestem zdewastowana to nic nie powiedzieć. Myślałam raczej, że prędzej czeka nas ślub niż rozstanie. Ale widać prawdą jest to, że jeśli mężczyzna myśli o Tobie poważnie, w kategorii partnerki na całe życie, to prędzej niż później się oświadczy. Jeśli tego nie robi... . To znaczy, że nie myśli o kobiecie poważnie.
Nauczka dla mnie na przyszłość. Choć osobiście nie mam ochoty na żadne kontakty z mężczyznami.
I nie chodzi o to, że ślub jest mi koniecznie do szczęścia potrzebny, absolutnie. On też niczego nie gwarantuje. Ale jednak jest to pewnego rodzaju zobowiązanie, oficjalne. Umowa, której rozwiązanie wymaga czegoś więcej niż powiedzenie: pakuj rzeczy i zniknij z mojego życia.
Pewnego rodzaju standardem jest to, że mężczyzna po zostawieniu mnie, znajduje taką kobietę, z którą wkrótce bierze ślub. I były to często osoby, które deklarowały, że ślubu absolutnie nie chcą. Ok, było takich dwóch jegomościów, bo z dwoma byłam w związku przed, z kilkoma innymi chodziłam na randki, ale po 2-3 okazywało się, że z tej mąki chleba nie będzie. I obaj bardzo szybko dorobili się żon. Chyba w ogóle jest tak, że z mojej mąki chleba nie będzie.
Wprost nie mogę się doczekać kolejnej żony.
Wtedy strzelę sobie w łeb. Nie dlatego, że moim marzeniem jest biała sukienka. Ale dlatego, że będzie to oznaczało, że coś musi być ze mną totalnie nie tak, skoro wszyscy traktują mnie w ten sam sposób, jak przystanek. Piękne będą to statystyki 3 na 3.
Dosłownie poczuję się, wtedy wykorzystana i strzelę sobie w łeb.
Samobój wejdzie, wtedy aż miło. Nie z rozpaczy, nie z zazdrości, a z żalu nad swoją osobą. Bo będzie to znaczyło, że jestem zepsutym człowiekiem. Takim, którego nie da się naprawić.
#zwiazki #rozstanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
- przypakuj na siłowni
- skup się na rozwoju kariery, lepsza kasa i status
- zachowuj się bardziej dominująco wśród znajomych, jak samica alfa
i wtedy chady będą same się zlatywać i błagać o ślub, inaczej będziesz dalej traktowana jako betamyszkomat
To oni są dla Ciebie przystankiem, gorzkim ale jednak celu jeszcze nie osiągnęłaś. Znałem taką historię, że chłopak umawiał się z różnymi dziewczynami, pierwsza go spławiła bo miał wykształcenie zawodowe, druga bo mało zarabiał, trzecie bo nie miał prawa jazdy. W
Twój aktualny partner który nie chce się z tobą ożenić marzy o kobiecie, z którą nie chciał się ożenić inny mężczyzna. Tak to działa. Jak nie widzisz zaangażowania, to znak że trzeba szukać dalej.
Święta prawda
To co piszesz później o ślubach, nie martw się tym, naprawdę. To może być przypadek, to może być manipulacja kobiety czy jakieś ultimatum (może ona naciskała a ty nie i ma ślub). Błagam cię, nie myśl o
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord