Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ooopanie: Najbardziej obrzydliwa forma potwierdzania własnych tez: GDZIEŚ SŁYSZAŁEM, ZNAJOMI MÓWILI, WRÓBLEKI ĆWIERKAJĄ.
Tak to można wszystkich o wszystko oskarżyć, bo odbiorca treści nie zapamięta, że to Bosak tylko zasłyszał, a poda dalej jako pewnik - bez zaznaczania, że to info od znajomych Krzysia.
  • Odpowiedz
@ooopanie:

Pogłoski o tym, że syn Szydło zrobił dziecko nastolatce też były na zasadzie ,,bo tak ludzie gadają''. Chociaż fakt, od wicemarszałka Sejmu powinno się nieco więcej wymagać niż od randomów z netu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Najbardziej obrzydliwa forma potwierdzania własnych tez: GDZIEŚ SŁYSZAŁEM, ZNAJOMI MÓWILI, WRÓBLEKI ĆWIERKAJĄ.

Zdaniem komentatorów.
Nie brak opinii.
  • Odpowiedz
@ooopanie: to ci sami znajomi co Krzyśkowi mówili, ze policja ukrywa zgony powodzian jako wypadki samochodowe? A później się okazało, ze żadnych ofiar wypadkow w tym czasie nie było? XD
  • Odpowiedz
@ooopanie Bosaka już tyle razy o to cisnęli, a on dalej ta sama taktyka. Rzuca losowe oskarżenia, a jak prawda wyjdzie na jaw to po prostu pomija temat i "skupia się na ważnych sprawach i nie rozmawia o tematach zastępczych".
  • Odpowiedz
  • 4
@siadatajta @g455 nie chodzi o to czy prawda czy nie prawda chodzi o to że od osoby wice marszałka oczekuje wyższych standardów niż podburzanie społeczeństwa na zasadzie a bo kolega mi mówił a bo przeczytałem na fejsbuku (bo tam to wiadomo sami polscy Polacy z polskiej Polski ( ͡~ ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz