Wpis z mikrobloga

cześć, mam tel na kartę w virgin mobile, jest deklarowany 6,71 GB w roamingu UE, byłem ostanio w czechach, austria, niemczech i w żadnym tych miejsc nie działał internet, mogłem tylko dzwonić i smsowac

infolinia vm mówi że wszystko powinno działać

jeżeli wezmę jakiś abonament np w T-Mobile to internet w roamingu będzie działać? (jest promka świąteczna)

wydaje mi się że problem jest to że vm działa na infrastrukturze playa i może to przez to że jest druga kategoria użytkownika ich sieci

#telefony #telekomunikacja #internet #roaming #tmobile #virginmobile #internetmobilny
mkorsov - cześć, mam tel na kartę w virgin mobile, jest deklarowany 6,71 GB w roaming...

źródło: temp_file4418078376979661698

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@nieznamniepamietam sprawdzić maila itp. bez dużej przesyłki danych, kupię nowy tel i wezmę jakiś abonament w t-mobile jest promka świąteczna wychodzi taniej o 5 ziko niż obecny pakiet #gigaczad w vm, może uda mi się coś urwać bo mam światłowód
  • Odpowiedz
@mkorsov:

Nie wiem, mie jestem w tych ofertach na biezaco. Pisalem odnosnie tej funkcji wlaczenia danych w roamingu za granicą.

Najtansze oferty ma Fonia 150zl/rok, 21GB i nolimit rozmow smsow w PL, ponad 4GB za granica.

Albo Vectra. 15zl, 10GB, 9GB w roamingu, 20zl 30GB, 11GB za granica
  • Odpowiedz
@mkorsov: 1. Musisz mieć włączony roaming międzynarodowy. 2. Musisz mieć paczkę danych gb. To, że pokazuje ci, że do wykorzystania w eu tyle i tyle, to nie znaczy, że to jest dodatkowo. Zabiera ci to ze zwykłego neta, a to jest limit poza krajem.
  • Odpowiedz