Aktywne Wpisy

Anonek463 +103
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#gielda #trading212 #oszczedzanie
źródło: 9k=
PobierzPS długo leżakujesz, że się d------i ? xD
ewentualnie kupić 1 akcje na o-------l to im nie wyskoczy alarm ze nic nie robisz xd
Raz na tydzień kup kilka akcji Orlen.
Te komunikaty wysyła bot na podstawie funkcji if -> Jeśli użytkownik nic nie zrobił przez 10 dni to wysyłam komunikat.
Kupu 3 akcje Orlen tygodniowo to po roku będziesz miał 150 sztuk. Dywidenda z orlenu gwarantowana przez kolejnych kilka lat.
Na zasadzie, czy mając tam 2 miliony wystarczy kupić jakieś g---o za 50 złotych raz na tydzień, czy bot alarmujący patrzy też na % środków wolnych i % środków w akcjach. Jak to pierwsze to luz.
@zaq22: Chyba tak często nie sprawdzają, bo ja czasami kilka miesięcy nic nie robiłem i żadnego maila nie dostałem. No ale nie miałem tam też jakiś potężnych środków niezainwestowanych.
@zaq22: nie no, bez przesady