Aktywne Wpisy

annlupin +10
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Knaga_powrot +26
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7 edycji uczestnicy zabawy wysłali aż 3161 paczek!
wykoPAKA jest oddolną inicjatywą użytkowników Wykopu, a udział w niej jest darmowy. Ponosisz jedynie koszty przygotowania i wysyłki paczki.
Kto może wziąć udział w zabawie?
Do zabawy może zgłosić się każdy użytkownik Wykopu, który spełnia wymagania przedstawione na grafice dołączonej do tego wpisu (wymagania są identyczne jak w ubiegłym roku). Po rejestracji należy wypełnić wszystkie niezbędne informacje o sobie i poczekać na weryfikację. W trakcie weryfikacji ocenimy Twój opis oraz kilka innych aspektów, które pomogą nam upewnić się, że nie rejestrujesz się tylko po to, by wywinąć swojej parze psikusa i zostawić ją na Święta bez paczki.
Jakie są terminy?
Losowanie par: 28.11 (dzień przed Black Friday ( ͡° ͜ʖ ͡°), godzina nieznana)
Weryfikacja paczek: do 18.12 (włącznie)
Podsumowanie zabawy: 06.01.2025
Jakieś zmiany?
Dawanie drugiego życia książkom, czy innym przedmiotom jest super, ale wiemy, że nie każdemu to odpowiada. W tym roku, w panelu uczestnika, w zakładce "Twoje dane" możecie sami zdecydować, czy chcecie otrzymać przedmioty z drugiej ręki. Podczas weryfikacji paczek moderatorzy będą sprawdzać, czy ich stan jest wystarczająco dobry, jednak pamiętaj, że nasza ocena jest subiektywna i zgadzając się na przedmioty z drugiej ręki, akceptujesz idące za tym ryzyko.
Dodatkowo zgodnie z zapowiedziami, w tym roku udział w zabawie ograniczamy tylko do terytorium Polski.
Jestem nowy/nowa! Jak dołączyć?
1. Zapoznaj się z FAQ dostępnym na stronie zabawy i zdecyduj, czy jest to zabawa dla Ciebie.
2. Zarejestruj się na stronie zabawy
3. Wypełnij dane w zakładce "Twoje dane" oraz "Preferencje wysyłki"
4. W zakładce "Weryfikacja" wyślij zgłoszenie i czekaj na odpowiedź, o której powiadomimy Cię przez PW na Wykopie.
Nie może również zabraknąć klasycznego już zdania: Nie odkładajcie weryfikacji na ostatni moment! Będziemy ciężko pracować, żeby weryfikacje trwały jak najkrócej, ale zgłaszając się w ostatniej chwili ryzykujecie tym, że może zabraknąć Wam czasu na poprawki w opisie.
Czekamy na Was!
Ekipa wykoPAKI w składzie @chybaDapi, @dobry_programista, @Shyvana, @trusru
#wykopaka
źródło: 24910d6fc3f7d9ad
Pobierz@wanghoi: i jeszcze te teksty... my to robimy charytatywnie dla dobrej zabawy więc bądźcie wyrozumiali
i dlatego dla dobrej zabawy organizatorów przepuszczają jakieś kwieciste opisy z chata gpt któremu się Słowacki włączył a szczere i normalne opisy do kosza bo są za krótkie i za mało
Idealny przykład i dowód, że bardzo dobrze, że nie jesteś dopuszczony xD
@pojaszek no nie wiem ja pamiętam poprzednie edycje, ale nie brałem udziału, teraz wziąłem i nie miałem najmniejszych problemów. Jak ktoś ma problem z opisem to chyba nic dziwnego, że organizatorzy wykluczają, bo potem same problemy?
@bonus: no jakbyś nie podał/a imienia i nazwiska to bym ci wrzucił flagę lgbt xD
@Ka4az: wystarczy, że jakiś Rumun zaloguje się ze wszystkich nieaktywnych kont i akcja padnie
@wykoPAKA: dziękuję
źródło: 5bf8d6cd5352c0589f8491463d0634c0
Pobierzsram na tę "inicjatywę" bo zostałem przez nią niesprawiedliwie potraktowany, chciałem się dobrze bawić i zrobić komuś przyjemność, ale ktoś odrzucił mój list bo "nie spełniał wymagań" coś jak ban za złamanie regulaminu bez podania punktu regulaminu który się łamie
Zobaczyłem co piszesz do innych ludzi i jak ich określasz :D To nawet ja nie mam tyle pogardy w sobie do osób, które na tę pogardę zasługują (na przyklad do Ciebie) a co dopiero do jakichś randomów, żebym miał pisać o SZCZEKANIU PSICH MORD :)))))))))))))
źródło: temp_file2390140582288042439
Pobierz