Wpis z mikrobloga

@zwrotnaskarb: Jak widzowie wyślą donejcika i napiszą na czacie usuń konto to też ich się posłuchasz? Bo na razie to widzę tylko, wymówki i obrażanie użytkowników, którzy mają inny punkt widzenia. Trochę więcej pokory kolego bo są tu też swiadomi widzowie, którzy potrafią konstruktywnie dyskutować. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 29
Ojj widać wychodzi nam podły charakter Łukaszka. Nieźle się kamuflował jako w miarę normalny, ale jak widać chłop odleciał. Wyśmiewa normalnie pracujących ludzi jakby to była ujma. Wyżebrał kilkaset złotych ostatnio i nagle mysłi, że jest panem świata.
Pycha krąży przed upadkiem i te wypowiedzi mu się jeszcze czkawką odbiją.

Natomiast mi udało się odnaleźć wiadomości od widza, gdzie mowa o zbiórce i chciałbym zwrócic honor Łukaszkowi bo rzeczywiście inicjatywa wyszła od
dddobranoc - Ojj widać wychodzi nam podły charakter Łukaszka. Nieźle się kamuflował j...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-22 o 12.33.49

Pobierz
  • Odpowiedz
a jednak z odbiorem, do roboty do wy z------------e spełniać marzenia swoich Panów🩷

@zwrotnaskarb: Człowieku Ty masz coś z głową? Naprawdę przypieprzać się do ludzi, że zamiast iść w ryzykowne zajęcie bez pomysłu na nie i robiąc kontent jak kilku innych przed Tobą oraz nie mając nic ciekawego do pokazania będzie z tego super hajs to myślenie życzeniowe.

BO W ŻADEN SPOSOB NIE BYLEM TEGO POMYSLODAWCĄ, BAAA JA NAWET PRZEWIDZIALEM TO,
  • Odpowiedz
@dddobranoc: dobra już się nie zesrajcie xd a to podobno ja nie mam dystansu 😅 uwaga wykopie xd dam wam newsa ;) od powrotu do Polski robie szkolenia w pewnych dziedzinach i po uzyskaniu uprawnień oprócz yt będę miał dodatkowe źródło dochodu xd szczegóły na live 😅 powiem wam że podoba mi się to trollowanie tak fajnie się wszyscy zesrali 😁 chyba będę częściej 😁 ja to podziwiam was za
  • Odpowiedz
Pozwól że nie będziesz mi wybaczał granic moralności okey ? ;) niech to będzie sprawa każdego z osobna xd napisałem to specjalnie w ten sposób żeby się tu wszyscy zesrali w komentarzach xD na zrzutkę się zgodziłem bo więcej widzów ją proponowało, ponadto dron będzie mi potrzebny do wykonywania zawodu 😅 ba powiem więcej zwiększam sumę bo niezbędny jest mi dron z kamera termo ;) pozdro i nie wrzucam wszystkich do jednego
  • Odpowiedz
Co się przejmujesz, ja nikomu nigdy nie wpłaciłem na rządna zrzutkę, mają dwie ręce mogą zapracować. Każdy by chciał i jeździć po świecie na cudze pieniądze.
  • Odpowiedz
@dddobranoc: jak 100zl uzbiera to bedzie cud, mam nadzieje ze nikt nie wplaci. Ludzie maja tragedie, choroby itp to potrzebuja kasy a tu chlop na zachcianki zrzutke sobie robi na 15k. Przesadził totalnie, za robote by się wziął i by zapracował na zachcianke ale nie, po co, bożeny wpłacą. Uczeń przerósł mistrza
  • Odpowiedz