Wpis z mikrobloga

@dddobranoc: Tak to jest, jak chce się "spełniać swoje marzenia" ale kosztem obcych ludzi. Prawda jest taka, że jeden i drugi jest gołodupcem i bez wyciągania hajsu wszystko by się skończyło. Chcą robić jutuby, jeden psuje kamerę to zbiera na nową, drugi psuje wykrywacz zbiera na nowy ... pewnie jeszcze inne rzeczy. W ogóle jak można jechać w podróż bez zabezpieczenia finansowego ? jak bardzo trzeba nie myśleć ? wydarzy
  • Odpowiedz
@dddobranoc: widzisz drogi użytkowniku;) gdybyś ogladal live przed wczoraj, wiedział byś że tą zrzutkę zażyczyli sobie widzowie z umową, że jeśli uda się uzbierać będzie dron, a jeśli nie to kasa pójdzie na dalsze podróże. Zrzutka to nie jest portal charytatywny, ja nie zbieram na chorą córkę, a jedynie słucham swoich widzow. Rozumiem Twoje oburzenie i pozostałych, chociaż nie do końca, BO W ŻADEN SPOSOB NIE BYLEM TEGO POMYSLODAWCĄ, BAAA
  • Odpowiedz
Zero szacunku do ciężkiej pracy ale pieniądze z cudzej pracy są ok ciekawe co by zrobił jakby trzeba awaryjnie z psem do weterynarza jechać ? Pewnie 100tną zrzutkę a i firmy co układają kostki brukowe zarabiają więcej od Ciebie
  • Odpowiedz
@Hejter_bez_pasji: pewnie tak by było, widzisz w swoim życiu dość długo pracowałem jako pomocnik drwala, chcesz porozmawiać o ciężkiej pracy ? ;) mam olbrzymi szacunek do ciężkiej pracy, ale nie mam szacunku do niektórych osób;)
  • Odpowiedz
@Hejter_bez_pasji: a ja jak będę chciał to Założę jeszcze 150 zrzutek 50 się pomaga i gdzieś jeszcze znajdę jakiś portal xD A Ty ? Kierowniku bo pracuje już 20 lat, mogę piątkę podwyżki?! - Nie, dobrze kierowniku przepraszam xD
  • Odpowiedz