Wpis z mikrobloga

To co sie dzieje na tagu #ukraina ( I nie tylko bo w mniejszym stopniu można to zobaczyć to tez na ulicach) to sie w głowie nie mieści. Wszędzie onuce I ruscy agenci. Masz odmienne zdanie na jakiś temat? Przykro mi bardzo ale pewnie właśnie to piszesz z muchosranska. A może glosujesz na jakakolwiek partie? Tu wachlarz jest szeroki onuca, ruski agent, komunista, o konfederacji nawet nie wspominam, bo to juz najbliższy krąg Putina. Zrobiłeś błąd ortograficzny? Uhuhu no to przegrałeś kolego @robertkk I @JPRW juz cie rozpracowali KACAPIE. RUSYCYZMOW SIE ZACHCIALO ONUCO?

XD jakie trzeba mieć smutne życie zeby siedzieć na tagu juz 1001 dni I codziennie wrzucać post o 3 dniowej operacji specjalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)albo wypisywac do obcych ludzi takie rzeczy jak na screenie? Żebym ja chociaz naprawde popierał rosje, ale ja tylko chciałem zauważyć ze nie powinniśmy ignorowac zagrożenia I juz jestem ruska Kur** Jak wy tu zyjecie?

#ukraina
Captn_Cook - To co sie dzieje na tagu #ukraina ( I nie tylko bo w mniejszym stopniu m...

źródło: 1000019411

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Captn_Cook: Też trzeba oddać fakt, naszym ukrofilom, że ten symetryzm wolnomyślicieli to wprost 200% rosyjskiej propagandy. Praktycznie wszystko co się dzieje na Ukrainie dotyczy również nas i skutki tej wojny będziemy odczuwać przez dziesięciolecia jak nie stulecia.
  • Odpowiedz
@Captn_Cook Używanie terminu балистик (balistyk) w znaczeniu “pocisk balistyczny” to nie błąd ortograficzny, tylko kalka z kacapskiego. Muchosrańsk u was wychodzi nawet, jak wam się wydaje, że dobrze was wyszkolili z polskiego.

Zresztą nawet twój nick lekko sugeruje, że jesteś kacapkiem, bo akurat w Rosji postać Cooka występuje w kulturze popularnej i w szkołach go u was wałkują, a u nas bardzo mało uwagi się do niego przywiązuje.
  • Odpowiedz
@ish_waw Kurde nawet sobie właśnie wszedłem na Wikipedię o Cooku po polsku i po rusku i na drugiej cała biografia rozłożona na części pierwsze.

Zrobiłeś już sobie hełm z folii na Dzień Putina, wierszyk nazistowski wyuczony na pamięć?
  • Odpowiedz
Wszędzie onuce I ruscy agenci. Masz odmienne zdanie na jakiś temat? Przykro mi bardzo ale pewnie właśnie to piszesz z muchosranska.

@Captn_Cook: płaku płaku, bo Polacy nie łapią się na tępą propagandę. Nie dzbań tyle, to nie będizesz tak nazywany, zielonka.
  • Odpowiedz