#bekazpisu #polityka to że chcą wybrać Nawrockiego na swojego kandydata to tylko kolejny dowód na to jak popsutą politycznie marką jest pis. Nikt nie chciał z nimi wchodzić w koalicję mimo że wgrali wybory, ich cały rdzeń partyjni jest niezjadliwy dla wyborców innych partii stąd szukali jakichś peryferyjnych postaci xD Nawrocki to takie samo zagranie jak z Dudą, nie można go lekceważyć bo w kampanii przytrafić się może wiele. Wystarczy, że kandydat KO zaliczy jakąś jedna sporą wpadkę, o którą teraz nie jest trudno. Dlatego trzeba uważać pomimo tego, ze PiS ma problemy z kasą. Nie widzę w Nawrockim żadnej charyzmy, zaczyna gadać po pisowsku i ma jakąś niejasną przeszłość. Nie powinien być to jakiś wielki przeciwnik.
@Gieremek tak, tak wiem. U niego w grę wchodzą jakieś dziwne kontakty z pomorskim światkiem gangsterskim. Naprawdę w pisie musi być jakaś desperacja i ekstremalnie krótka ławka.
@fajnopolakgej nie wierzę, że w obecnej sytuacji kandydat PiSu w drugiej turze uzbiera wynik "na styk". Chyba, że kandydat KO zaliczy nagle jakiś zjazd.
@szychun: To żebyś się nie zdziwił jak będzie 50/50. Druga taka frekwencja jak przy ostatnich wyborach się nie powtórzy, zbyt dużo osób jest wlurwionych na brak zmian i reform koalicji.
@Mathas wydaje mi się, że nie będzie takiej. Teraz ludzie wydaja mi się rozczarowani polityka a nie wkurzeni na władze jak poprzednio. No ale do wyborów jeszcze trochę czasu, wiele może się zdarzyć.
Mrzonki o „skompromitowanym” Nawrockim to można na Zbawixie gejom opowiadać.
Ale beka jest niezła, typ w wieku 20 lat zaciążyła 17 latkę xD