Wpis z mikrobloga

"Mam 27 lat, byłam w 3 związkach. Niestety każdy z tych partnerów miał małego penisa (12-14 cm). Ostatnio zaczęłam się spotykać z tego fajnym facetem i niestety też się okazało, że ma podobnego penisa pod względem długości i grubości (ani cienki ani gruby). Niestety ja mam naturalnie luźniejszą☠pochwę. Już taki mam układ, w życiu uprawiałam s--s może z 20 razy (długa historia), także już taka po prostu jestem i MARZY mi się kochanek z dużym p-----m (18+ cm). Bardzo mi przykro, że tak nie mam do tego szczęścia, chciałabym się czuć wypełniona i może nareszcie przeżyć o----m.

Jak patrzę na moich eks, którzy są już w inny związkach i im się układa najwyraźniej, bo mają dzieci, zastanawiam się czy to ja mam za wysokie oczekiwania, czy dla innych kobiet to po prostu nie jest ważne?

Nie wiem co do☠końca co mam zrobić, czy znaleść sobie kogoś z dużym na jeden numerek żeby zobaczyć jak to jest (chociaż nie jestem zwolenniczką ONS, myśle że uczucia odgrywają duża role), czy po prostu pogodzić się że każdy facet z którym jestem ma małego? Bynajmniej dla mnie małego.

Pozdrawiam wszystkich."

#p0lka #blackpill #przegryw #s--s #p---s #tfwnobf #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #k------o #tinder #dickpill #dyskryminacja #horsepill
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: zdziwiłbyś się, jak wiele kobiet źle wybrało, bo za długo bawiły się na karuzeli, a potem trzeba było zgarniać 1 lepsze miecho do spłodzenia bombla :D. Nie raz taki facet ma bana na sypialnię i korzysta jakaś proteza chada lub wprost idą w kakolding.
  • Odpowiedz