Aktywne Wpisy

alverini +372
A wy co przegrywy? Macie też złą nazwę CV? Anetka z HR nawet CV nie otworzy bo jej się nazwa nie podoba xD chvj z doświadczeniem, liczy się nazwa pliku xD
#pracbaza
#pracbaza

źródło: temp_file1214813853963145216
Pobierz
synadama +13
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?

źródło: temp_file8191004354123073683
Pobierz
Jak patrzę na moich eks, którzy są już w inny związkach i im się układa najwyraźniej, bo mają dzieci, zastanawiam się czy to ja mam za wysokie oczekiwania, czy dla innych kobiet to po prostu nie jest ważne?
Nie wiem co do☠końca co mam zrobić, czy znaleść sobie kogoś z dużym na jeden numerek żeby zobaczyć jak to jest (chociaż nie jestem zwolenniczką ONS, myśle że uczucia odgrywają duża role), czy po prostu pogodzić się że każdy facet z którym jestem ma małego? Bynajmniej dla mnie małego.
Pozdrawiam wszystkich."
#p0lka #blackpill #przegryw #s--s #p---s #tfwnobf #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #k------o #tinder #dickpill #dyskryminacja #horsepill
OP też nie, bo cały wpis pachnie niemyta stulejka¯\(ツ)/¯