Wpis z mikrobloga

Po wyrażeniu swojej opinii na temat dzisiejszego ataku jestem ciągle wyzywany przez użytkowników od "debili" "upośledzonych" "onuc" "kacapów" "dzbanów". Wszystkie te komentarze zgłaszam @Moderacja proszę o reakcję.

Ten tag to powinno być miejsce do dyskusji i dzielenia się informacjami na temat konfliktu i nie tylko na Ukrainie. W tej chwili to ściek gdzie grupa użytkowników wylewa swoje frustrację na innych poprzez mało eleganckie wyzwiska. Ten portal traci właśnie przez takich ludzi.

#ukraina
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Captn_Cook: a kogo obchodzi zdanie jakiejś zielonki co dołączyła 4 dni temu żeby się wypowiadać w botowanym temacie. jak robisz to za darmo to nawet mi cię szkoda
  • Odpowiedz
  • 0
@smutny_przerebel: proszę bardzo możesz mieć swoje zdanie o mnie i na ten temat. Jednak regulamin nie daje ci przyzwolenia na nazywanie mnie debilem. Moderacja powinna zareagować bo to szkodzi portalowi.

Tymczasem jest ciche przyzwolenie na obrażanie użytkowników z innymi poglądami nie ważne czy mają rację czy nie.
  • Odpowiedz
Po wyrażeniu swojej opinii na temat dzisiejszego ataku jestem ciągle wyzywany przez użytkowników od "debili" "upośledzonych" "onuc" "kacapów" "dzbanów".

@Captn_Cook: Dostał darmową diagnozę i narzeka.
  • Odpowiedz
@Captn_Cook: powinien być miejscem dyskusji, ale nie ruskiej propagandy. Wypad na pikabu jak ci się w Polsce nie podoba, kacapie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po wyrażeniu swojej opinii na temat dzisiejszego ataku jestem ciągle wyzywany przez użytkowników od "debili" "upośledzonych" "onuc" "kacapów" "dzbanów".

dumny jestem z was mirasy, że tak tępicie ruską propagandę!
  • Odpowiedz