Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +119
10 rzeczy, które chciałbym wiedzieć, zanim poszedłem na informatykę jako maturzysta:
1. 95% projektów to klepanie kodu dla zachodniego pana, nic innowacyjnego i nudzi się to po kilku latach. Rynek jest zdominowany przez różnej maści SH i kontraktownie, które to tylko napędzają. Utożsamianie polskiego IT z jakąś innowacyjnością to beka w c--j.
2. Relatywnie wysokie zarobki w Polsce to przede wszystkim efekt niskich zarobków innych (+ powszechnego B2B). W Europie Zachodniej IT to parobki
1. 95% projektów to klepanie kodu dla zachodniego pana, nic innowacyjnego i nudzi się to po kilku latach. Rynek jest zdominowany przez różnej maści SH i kontraktownie, które to tylko napędzają. Utożsamianie polskiego IT z jakąś innowacyjnością to beka w c--j.
2. Relatywnie wysokie zarobki w Polsce to przede wszystkim efekt niskich zarobków innych (+ powszechnego B2B). W Europie Zachodniej IT to parobki
77023 +467
#ecpu to ma nieźle namieszane we łbie, rzekomy p-----l, którego próbują dorwać podał losowy numer telefonu, akurat trafiło na mojego ojca i teraz kiepy szantażują ujawnieniem jakiś filmików i chcą pieniędzy. To teraz będą się tłumaczyć na policji.
#lowcypedofili #patologiazmiasta
#lowcypedofili #patologiazmiasta
#xanax #depresja #kiciochpyta
jak po godzinie nie zadziałał to już nie zadziała pewnie. to na ogół po 20-30 minutach działa. tym bardziej, zę 1mg dla kogoś bez tolerancji to nie jest mała dawka
może akurat nie lubisz się z tym lekiem, możesz czegoś nie traizolo próbowac nastepnym razem jak lekarz da, lorafen jest dosyć silny. 2.5mg lorafeny powinny być minimalnie silniejsze od 1mg alprazolamu.
moze
@d-zla: scrollowalem sobie wypok z nudów i wpadłem na tą srake, zbyt skomplikowane że nie mogłaś na to wpaść? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co? U mnie sama prawda jest, nie jestem taki odklejony co popaprane p0lki