Wpis z mikrobloga

Xanax 1mg zadziała od razu? Wzięłam godzinę temu, razem z propranololem 40mg, ale póki co tylko kołatanie serce się uspokoiło, lek i niepokój nie minęły.
#xanax #depresja #kiciochpyta
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@d-zla:
jak po godzinie nie zadziałał to już nie zadziała pewnie. to na ogół po 20-30 minutach działa. tym bardziej, zę 1mg dla kogoś bez tolerancji to nie jest mała dawka
  • Odpowiedz
@d-zla: możesz spróbować zjeść 0.5mg wiećej i zobaczyć. nie szalałbym osobiście bo nie wiem na ile to się nasila z betablokerami. samego xanaxu to mozęsz zjeść z 4mg i najwyżej film zerwie, ale z tym to nie wiem.

może akurat nie lubisz się z tym lekiem, możesz czegoś nie traizolo próbowac nastepnym razem jak lekarz da, lorafen jest dosyć silny. 2.5mg lorafeny powinny być minimalnie silniejsze od 1mg alprazolamu.

moze
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@10129 brałam lorafen, trtitico i Nasen z tych silniejszych leków, ale też nic nie dawało. Spróbuję za jakiś czas wziąć jeszcze jedną tabletkę. Już psychiatra rozkładał ręce, po xanax poszłam do rodzinnego, bo dzisiaj kryzys psychiczny.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@10129 finalnie wzięłam 2 mg, trochę lepiej już, ale dobijają mnie szumy w uszach, które mam za każdym razem jak biorę ten lek >⁠.⁠<
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Pralko-suszarka No chyba myślałeś, skoro odpisałeś na wpis sprzed ponad miesiąca xD a jeśli mowa o g---o zachowaniu, to przeczytaj swoje wpisy i znajdziesz tam definicję tego stwierdzenia.
  • Odpowiedz
No chyba myślałeś, skoro odpisałeś na wpis sprzed ponad miesiąca xD

@d-zla: scrollowalem sobie wypok z nudów i wpadłem na tą srake, zbyt skomplikowane że nie mogłaś na to wpaść? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

to przeczytaj swoje wpisy

Po co? U mnie sama prawda jest, nie jestem taki odklejony co popaprane p0lki
  • Odpowiedz