Jest grudzień rok 2008 piątek. Wracasz ze szkoły po wigilii klasowej - ostatni dzień przed przerwą świąteczna. Mama w kuchni lepi pierogi a kumpel na gadu-gadu pyta się czy wbijasz na grę, bo wszystkie ziomki już grają. Odpalasz csa a w tle leci jeden z roundsoundów „Coraz bliżej święta” Ani Szarmach. Życie jest proste. #gry #cs16 #counterstrike #swieta #kiedystobylo
@Punk911 Uja. W 2008 miałem zrąbana radiówkę. Nie wiem czemu nie gralemw csa. Chyba trzeba było mieć oryginał, a to był koszt. Plus coś zawsze nie tak było z IP. Jedyne co mi chodziło to cod1 które miałem oryginalne i w miarę to było grywalne. Sam już nie pamiętam czy steam nie był do ogarnięcia, czy internet nie ten. W szkole w to graliśmy na lekcjach.
@Shashek No ja to już słabo pamiętam ale to mi nie działało coś chyba. Miałem z szkoły wersje 1.6 reloaded której prawie nikt nie miał, a serwery były dość puste. Ale działało.
Kurde serio, pamiętam jak wróciłem z pasterki, odpalam Enemy territory a tak ziomki z technikum na serwerze śmigają. To były czasy, teraz nie ma czasów ( ͡°ʖ̯͡°)
@antarhei Przecież 2 lata temu i rok temu serwer był okupowany popołudniami. Rok temu może trochę mniej, ale 2 lata temu momentami się ciężko było wbić. :D
#gry #cs16 #counterstrike #swieta #kiedystobylo
źródło: cs
PobierzNie wiem czemu nie gralemw csa. Chyba trzeba było mieć oryginał, a to był koszt. Plus coś zawsze nie tak było z IP.
Jedyne co mi chodziło to cod1 które miałem oryginalne i w miarę to było grywalne.
Sam już nie pamiętam czy steam nie był do ogarnięcia, czy internet nie ten. W szkole w to graliśmy na lekcjach.
Miałem z szkoły wersje 1.6 reloaded której prawie nikt nie miał, a serwery były dość puste. Ale działało.