Wpis z mikrobloga

Natlan to jeden wielki syf i skip, landara na niby wrotkach, druga lata na jakimś odkurzaczu a z Archonem to już w ogóle polecieli. Co z tego że mapa piękna jak nie ma kim pobiegać.
#genshinimpact
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pie_Man: @jombsik też mi to nie pasuje, w Monstad chodzą rycerze w zbrojach, w Liyue Beidou pływa na żaglowcu, w Inazumie jak za szhoguna w 17 wieku, w Sumeru biegają Araramy, a tutaj archon na motocyklu jak w jakims HSR, to trochę jak w jakimś Elexie.
  • Odpowiedz
@Pie_Man: ten rewolwer to jeszcze ujdzie, bo jest czarnoprochowy, a takiej broni używają fatui, ale ten motor to cały czas myślałem, że to ściema albo będzie to bardziej coś w stylu rakiety, lecz teraz jak zobaczyłem, to jest to po prostu klasyczny sportowy motor XD
  • Odpowiedz
@Pie_Man: o to to. myślałem o tym jak zobaczyłem motór.
eh, wolałem wcześniejsze pomysły na design, teraz totalnie przekombinowane.
  • Odpowiedz
@internet_user7: w sumie tak, bo było to zaprezentowane jako telepatyczna sieć, a to pasowało do fantastycznego, średniowiecznego świata bardziej niż motocykl i wrotki
ale ten zgrzyt twórcy raczej wprowadzili celowo. Spodziewam się, że Rosja w 6.x będzie wyglądała jak z XX wieku, a po rewelacjach o sztucznym niebie dowiemy się, że dotychczasowy świat gry to symulacja i 7.x będzie już mieszanką sci-fi, bo zaczniemy opuszczać matrixa
  • Odpowiedz