Aktywne Wpisy

Burkhard +767
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego

źródło: IMG_8319
Pobierz
Kiedys_Mialem_Fejm +191

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#motoryzacja
Tylko musisz kupić michealiny albo Goodyeara a nie jakieś sawo czy inne guwno.
Na minus jakoś łatwiej się obdzierają i dziurawią ¯_(ツ)_/¯
Ale koniecznie trzena kupić markowe opony z dobrej firmy.
Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i nigdy wiecej nie kupię zimowych opon. chyba że życie mi się pozmienia i będę robił wiecej niż 20K rocznie, to wtedy całoroczne starczają na dwa sezony z rotacją, to się nie opłaca.
a obecnie prywatnymi autami robię jakieś 4-5k rocznie. to na
Wielosezon to dzisiaj tylko kwestia zastosowania. To nie są śmietniki jak kiedyś. Odkąd nie ma u nas zim z wielkimi opadami śniegu to zimówki są opcjonalne.
Nie słuchań bajania guano-znawców, bo różnice w testach są małe i nie ma opcji, że wielosezon spowoduje zero trakcji
Dokładnie nie słuchaj @cwlmod bo to miernota drogowa co robił 4 razy samochód w tym wjeżdżając na obwodnicę, a to mocno świadczy o jego umiejętnościach :)