Aktywne Wpisy
![vieniasn](https://wykop.pl/cdn/c0834752/e466a2c170a0d2c3784a05e06b58ce0452904297d695988bab516bab9370a179,q60.jpg)
vieniasn +109
pamiętacie jeszcze jak depresja była modna?
teraz to już trzeba mieć autyzm szybka zmiana diagnozy
teraz to już trzeba mieć autyzm szybka zmiana diagnozy
p0melo +85
Każda elitarna grupa zawodowa - lekarze, prawnicy stoją murem za sobą. Lekarze mają swoje izby lekarskie, samorządy, kodeksy etyczne w którym mają obowiązek szanować kolegę po fachu. Ustalają w zmowie ceny za wizyty i zabiegi. Dzięki temu kasta lekarska ma się świetnie od wielu lat.
W IT jest jak w chlewie. Wieśniaki skaczą sobie do gardeł. Wytykają wzajemnie sobie błędy, zmawiają się przeciwko jednemu. Podpieralanie na porządku dziennym. Wytykanie wszelkich błędów, aby
W IT jest jak w chlewie. Wieśniaki skaczą sobie do gardeł. Wytykają wzajemnie sobie błędy, zmawiają się przeciwko jednemu. Podpieralanie na porządku dziennym. Wytykanie wszelkich błędów, aby
![p0melo - Każda elitarna grupa zawodowa - lekarze, prawnicy stoją murem za sobą. Lekar...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/b805f37400f62f6d10949fb4d5ff051a830d1c9252e3b551a0a0fc81390a64bf,w150.png)
źródło: 1
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNa zbyt szybko rozładowujący się telefon polecę sposób, który tutaj dużo osób często opisuje. Mianowicie wyłącz 5g (nawet wyłącz 5g auto), włączaj tylko jak masz dużą ilość danych do przesłania np. gdy zrobiłeś dużo zdjęć i filmów, które chcesz wrzucić do iCloud.
Ładowane na co dzień tylko bezprzewodowo + w samochodzie kablem ze względu na CarPlay (wolne ładowanie).
Ja widzę duże różnice w SOT. jak był nowy to na WiFi trzymał ponad 10h, teraz bliżej 8h
źródło: IMG_7328
Pobierz@alWdIjJpz18nHw: a i to nie zawsze, bo dużo zależy od operatora i od anten. W moim przypadku, to 5G jest wolniejszy od 4G.
@borejo: apple nawet gdzieś przewiduje, że w takim trybie to 1% miesięcznie zejdzie. Jak się używa mało to mniej. Mam 85% po ponad 3 latach.
Pobierz250 to dużo? :D
@borejo nie jestem ekspertem ale z Twoja baterią może być coś nie tak. W załączeniu moja 15 Pro, a mam zrobione prawie 2x tyle cykli i miesięcy co Ty.
Pobierz