Aktywne Wpisy

dudi-dudi +552

źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file1626108576032173446
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Straszne dla mnie jest załatwianie spraw przez #telefon. Mega stresujące i wszystko to powoduje, że odkładam w nieskończoność.
Powiem szczerze - szukam teraz ekip budowlanych, architekta, geodety i jak mam do nich zadzwonić, pytać o usługi, to jest masakra. Czuję ogromny lęk braku kompetencji, że się ośmieszę. Jestem osobnikiem z generacji Z, zaczynam poważne życie, decyzje, sprawy i wychodzą braki w postaci nieśmiałości, zamknięcia, lęku. Jakoś czuję się gorszy od tych wszystkich ludzi związanych z branżą budowlaną, którzy mam wrażenie śmieją się ukradkiem z takich jak ja, młodych mężczyzn, którzy biorą się za budowę domu i mam wrażenie, że traktują trochę jak dziecko - cwaniacko i "z góry". Gorszy pod względem łatwości nawiązywania kontaktów, kontaktu.
Sam pracuję w branży IT i mam charakter introwertyczny. Co z tym wszystkim zrobić?
#telefony #psychologia #budowadomu #budowa #genz #nerwica #lek #introwertyk #budowlanka #budujzwykopem #stres
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Nie dasz rady zbudować domu i nic o tym nie wiedzieć, musisz chociaż podstawy ogarnąć bo cię będą robić w jajo wszyscy.
Jak koniecznie nie chcesz się sam dowiadywać