Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +36
Ten dzban już się nawet nie kryje i owarcie obraża ludzi robiących platyny grach i grających w "samograje". Do tej pory tłumaczył, że śmieje się jedynie z tych gier i nikogo nie obraża, ale w tym "materiale" widać prawdziwą naturę menelobijcy XD Boże jak ja nim gardzę i tym całym jego gronem, które uważa się za je*aną elitę.
#kiszak #gry #youtube #twitch #stream
#kiszak #gry #youtube #twitch #stream

źródło: temp_file6208184931941700312
Pobierz
Anon2139 0
Mam stary komputer do gier z około 2013 roku z chłodzeniem wodnym, jest tam obecnie karta 780 Ti i na allegro jest parę ofert na GTX 1080 ti z blokiem wodnym za około 800 zł. Czy zakup takiej karty w celu jej zamiany żeby pograć w jakieś nowsze gierki to dobry pomysł? Nie muszę grać w 4k i mieć Ray tracing, byleby jakoś w miarę działało. #pytanie #komputery
Kermit bał się spróbować zamieszkać pod Białymstokiem z żoną, bo nie ma tyle ofert pracy co we Wrocławiu, ale teraz jest otwarty na oferty z całej Polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000012486
PobierzKoleś wiecznie gadał o koledze który mu załatwił robotę, lubił ta robotę i nie chciał jej zmieniać... I nagle "musi zmienić pracę"
Ojjj tam się grubo o------o Mirki i mirabelki ( ͡º ͜ʖ͡º) czyżby relacja kermit-kolega wyszła na jaw?tego Nie wiem choć się domyślam ( ͡º ͜ʖ͡º) dziwnie to wszystko się składa