Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +411
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

@mirko_anonim: To się zdecyduj czy masz czy nie. Najwidoczniej dalej w jakiś sposób cie obchodzi
@Lethaliity Właśnie ja jestem z tych "do rany przyłóż". Ogarnę dom, posprzątam, nie mało zarobię, wakacje, pasje, gotowanie (moje wielkie hobby). To tutaj był problem z zaburzeniami osobowości u niej. Na szczęście psychiatra i psycholog "złapali mi głowę" i sporo rzeczy zobaczyłem jak jest.
Stary, żeby drugi dzień po ślubie rzucić komus obrączką, bo nie nosił talerzyków na poprawinach, to naprawdę trzeba miec coś
A no, tutaj właśnie trafiła na podatny grunt i potrafiła mną manipulować jak chciała. Ile płaczu, krzyku o bzdury. Nie zrozumiała dowcipu to płacz i fochy. Nie potrafiła zadzwonić na infolinie to darła się po mnie, że jej nie pomagam. W domu też mistrzynią sprzątania nie była, a gotować to w ogóle. Placek tortilli z
Czytaj całe, a nie jak jechowcy urwyki i na to się powołuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Wiesz co to szok? Czasami tak właśnie wygląda. Żałosna też ma różne fazy i u niektórych osób wyglada conajmniej dziwnie ale każdy szuka własnego sposobu na poradzenie
@darknightttt xddd
@Kitku_Karola xddddd
@mstasiek: szanuje xD
@Kitku_Karola Może to brzmi tak, ale dobrze, że W KOŃCU teraz tak o sobie myślę i mówię. Wcześniej było inaczej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ja wiem, że kobiety naturalnie jej bronią.
Natomiast sporo koleżanek widziało co pisze i jak sie zachowuje i cud, że wytrzymałem tyle ;)
Można to kolorować, ale to zwykłe urwisko, a ja byłem głupi.
To tyle, chciałem się
Ludzie nie mają w tych czasach kręgosłupa moralnego ani honoru
Ty też nie brzmisz jak strasznie wrażliwa sentymentalna osoba , może poprostu trafił swój na swego i nie wytrzymaliscie ze sobą
Aha czyli robisz tak samo jak ona ale ja nazywasz gurwa logiczne