Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: tam w ogóle jakiś "miszcz" od brandingu siedzi i decyduje.

Logo firmy to jedno, ale widziałeś co zrobili ze znaczkiem na grillu?

Kiedyś była na masce statuetka jaguara. No ale woadomo - wystawala, zabijała potrąconych pieszych, zwiększała emisję CO2
hellfirehe - @ATAT-2: tam w ogóle jakiś "miszcz" od brandingu siedzi i decyduje. 

Lo...

źródło: 1000020393

Pobierz
  • Odpowiedz
@ATAT-2: akurat w tym wypadku rebranding ma swoj konkretny cel - po sprzedaniu przez Forda do firmy Tata Motors zaprzestano sporzedazy na rynku brytyjskim, firma traci swoj klasyczny duch (niestety) i przechodza na produkcje samochodow elektrycznych.

Ja tam nawet wole, ze sie przebrandowali, bo stary design zostaje ze starymi modelami, nowe elektryki beda tego niewarte, a sam nowy design wg mnie pasuje do nowego profilu i nie jest wcale taki
  • Odpowiedz
@ATAT-2 xD "marka premium" dla pań z korpo w wieku 45+, należąca do indyjskiego koncernu produkującego kible na kołach, która od X lat produkuje szroty z gównianym designem. Nie będę płakał, nigdy nie lubiłem
  • Odpowiedz
  • 0
@hellfirehe Zamieniłem płaskie logo na statuetkę w jednym z moich Jaguarów i miałem dwa razy zgrzyt na przeglądzie, ale i tak nie zamierzam tego zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz