Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@200Amra no dobra, może było, ale nie minęło 2 godziny i plusów już ma więcej niż tamten post wstawiony prawie 24h temu, czyli nie każdy to widział. Posty też trzeba wstawiać w odpowiednim czasie żeby trafić największy ruch.
  • Odpowiedz
@WielkiNos jeśli Watykan nie zniesie celibatu to KK upadnie, będzie tylko dogorywać. W kościele protestanckim pastor może założyć rodzinę, ma kilkoro dzieci i zyskuje na tym Kościół oraz on sam. Bo przecież to powinno być jednym z celów Kościoła, jak największa ilość wiernych. A KK sam sobie strzela w kolano.
  • Odpowiedz
mnie bardziej śmieszy: pan zrezygnował z dziecka dla kariery.

@WielkiNos:

nie musiał, celebransik mógł gusła performować dla innej korporacji niż KK. U protestantów posiadanie zony jest wręcz
  • Odpowiedz
  • 1
jeśli Watykan nie zniesie celibatu to KK upadnie, będzie tylko dogorywać.

@AndrzejBabinicz stare baby by się zbulwersowały, one myślą, że ksiądz nie ma nieczystych myśli, a to sugeruje, że ma.
  • Odpowiedz
  • 0
Obserwujesz Karoluka? Przecież to zboczeniec i fan kazirodztwa. Widać, że chyba go nie pamiętasz z wykopu.

@Khorne_ nie obserwuję, wyświetlił mi się post księdza i weszłam w komentarze. O karoluku zrobiłam chyba ze 2 negatywne posty.
  • Odpowiedz
jeśli Watykan nie zniesie celibatu to KK upadnie, będzie tylko dogorywać. W kościele protestanckim pastor może założyć rodzinę, ma kilkoro dzieci i zyskuje na tym Kościół oraz on sam. Bo przecież to powinno być jednym z celów Kościoła, jak największa ilość wiernych. A KK sam sobie strzela w kolano.

@AndrzejBabinicz: Kościoły protestanckie upadają nawet szybciej bez celibatu.
  • Odpowiedz