Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +507
""Zaledwie 5 proc. pytanych lekarzy zgodziłoby się na kwotę poniżej 30 tys. zł. Aż 20 proc. badanych rozważałoby etat dopiero od 60 tys. zł brutto. Najwięcej lekarzy pomyślałoby o zmianie zatrudnienia przy pensji na poziomie 40-60 tys. zł brutto. Zadeklarowało to 36 proc."
Myślę, że to zamyka temat domniemanych "biednych" lekarzy, jeśli UoP rozważyliby po stawkach dopiero powyżej 100k EUR rocznie, tyle co ich koledzy w Niemczech Szwecji itd. tylko z medianą
Myślę, że to zamyka temat domniemanych "biednych" lekarzy, jeśli UoP rozważyliby po stawkach dopiero powyżej 100k EUR rocznie, tyle co ich koledzy w Niemczech Szwecji itd. tylko z medianą

saintie +597
w wieku 19 lat osiagnelam to do czego ludzie dochodza latami ciezkiej pracy:
-bol plecow
-zmeczenie zyciem
-stany depresyjne
-bol plecow
-zmeczenie zyciem
-stany depresyjne
Generalnie to zdążyłem ukończyć prolog i zrobić pierwsze zadanie poboczne i padłem 3 razy, więc nie jest tak kolorowo. Gra ma swoje specyficzne, wolne tempo, zupełnie odstające od współczesnych standardów (pozdrawiam kolegów od rocketjumpow 40km/h sprzed kilku postów pod tym tagiem xD) i w sumie to zwiastuje konieczność dobrego planowania i priorytetyzowania swoich zamiarów w tej grze, mi się chyba spodobało:) pomimo że nigdy nie wciągnęły mnie poprzednie części ale
Komentarz usunięty przez autora
Gra w trybie wydajności utrzymuje płynny obraz, a sama grafika jak dla mnie i tak jest wspaniała - nie mówiąc o detalach
Mi jak narazie się podoba, jutro wolne, a ja od godziny wciąż wczuwam się w klimat Żony także nocka walona będzie fest
Właśnie wróciłem do domu i odpalam stalkera:D podsylam foto
źródło: temp_file7866043510564787180
PobierzGit!
Tak sobie gram i największy ból u mnie wywołuje chyba mechanizm wykrywaniaprzez przeciwników, totalnie randomowe i nieprzewidywalne przez co skradanie nie ma zbytnio sensu...