Aktywne Wpisy

Joker6699 +77

źródło: temp_file4203831629151983793
Pobierz
Marek_Kodrat +12
Zakończyłem 6 lat związku. 28 lat.
Teraz nawet nie wiem gdzie poznać kogoś. Z pracy nie ma co się mieszać. W klubach nie dam rady.
Zostają chyba apki ale jak jestem typowe 5/10 to przecież tylko w depresję popadne. Dodając do tego wymagania swoje to wydaje mi się poznanie normalnej dziewczyny nieosiągalne. Jestem przerażony. Widzę po kolegach jak siedzą latami na tinderze i nic. Niby się z kimś spotykają ale związków nie
Teraz nawet nie wiem gdzie poznać kogoś. Z pracy nie ma co się mieszać. W klubach nie dam rady.
Zostają chyba apki ale jak jestem typowe 5/10 to przecież tylko w depresję popadne. Dodając do tego wymagania swoje to wydaje mi się poznanie normalnej dziewczyny nieosiągalne. Jestem przerażony. Widzę po kolegach jak siedzą latami na tinderze i nic. Niby się z kimś spotykają ale związków nie
To tak jak z zerowym PCC na pierwszą nieruchomość - raz skorzystasz i Elo- później już nie.
Problem z BK2 był taki że był dla każdego, nawet obcokrajowca co popracował tu 3 miesiące. Jeżeli program będzie miał proste limity z metra to z automatu przyblokuje to wzrost. (Tak też kupilo mnóstwo ludzi z mojej pracy za czasów programu MDM)
obecny spadek cen będzie pewnie do tych sprzed BK2 +1,5% i później będzie szedl wolno w górę jak to bylo dotychczas.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
Na Twoich czterech kolegów przypada czterdziestu, których okradliście z mieszkań przez sztuczne manipulowanie popytem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Toxicator69: Ależ oczywiście. Tylko że kolejnych czterech z kolejnego rocznika nie kupiło, bo beka wygasła, a ceny +20% i im nie starczyło zdolności. I kolejnych czterech za 2 lata. I tak dalej.
Kosztem grupki uprzywilejowanych wyruchano kolejne X roczników. Cholera wie, kiedy "efekt beki"