Wpis z mikrobloga

• 5
@Sprawiedliwy_Turbohejter: tez tego nudziarza nie jestem w stanie sluchac, ale juz stworzyl sobie sekte 5 bożen na czacie z litoscia wplacajace na pieska.
Co sie stalo? dach mu cieknie xD Janek zabral klej i go zostawił i nieporadny policjant nie umie skleic, wiec z podkulonym ogonem do mamusi wraca xdd
a i zapowiedzial nowa zrzutke, żebractwo premium
  • Odpowiedz
Gada, że wykop będzie mu cisnął, że na wszystko żebra. Ale przecież na wszystko żebra! Paliwo, jedzenie, dalsze działania, powrót do Polski itd.
Założona firma i podróże, YouTube jako źródło utrzymania a nie potrafi internetu ogarnąć, czaicie? Firma, której nie stać na 500zł opłat?
  • Odpowiedz
@dddobranoc:
To jest p------z jakiego świat nie zna.
Może, po drodze do mamuni, #korsir ogarnie mu dach za free żeby Jaśka bardziej dojechać. Na co będzie żydził tym razem ? Na powietrze do kół ?
Niezłe screeny zrobiłeś. Widac, że już łapy zaciera, a na drugim widać w jego oczach "dawać s-------y więcej kasy!"
@CybantZPasji może go i stać, ale po co ma wydawać swoje, ciężko wyżebrane
  • Odpowiedz
@dddobranoc: tak xddddd dokładnie bo to wcale nie jest tak że us ma wglad we wszystkie konta, przelewy itp xd tak naprawdę babki z US siedzą u mnie na live i dodają na kalkulatorze wszystkie donate 😅 niektórych to warto było by przebadać serio xD sracie się do mnie ze ludzie mi wpłacają DOBROWOLNIE pieniądze.
A już hitem jest fake ze wracam do domu xddd ty nawet widzę nie potrafisz
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb: to powiedz mi jeszcze mój Magellenie coś więcej o napełnianie butli z gazem na stacjach paliw, bo widzę żeś fachura. Nie zdajesz sobie sprawy, że nie wystarczy wiedzieć jaką butla ma pojemność. Mam papiery na f-gazy i to co ty propagujesz na lajvie powinno być z automatu do odsiadki. Nie chodzi o ciebie ale jak rozqrwi butlę to możesz ludzi pozabijać. Dlatego tankowanie wymaga raz, że sprzętu, no ale
  • Odpowiedz
@CybantZPasji: myślę że powinieneś zamknąć wszystkich na allegro sprzedających adaptery xddd zobacz też w ilu krajach tak napełniają normalnie butle i w związku z tym przypomnij mi kiedy była sytuacja w której taka butla eksplodowała ?
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb: myślisz jak typowy ułomniak. To, że w jakimś kraju nie dbają o bezpieczeństwo i dopuszczają różne rzeczy, nie znaczy że te rzeczy są bezpieczne. To tak jak z wódą. U nas na bani nie wolno jeździć, a w Hiszpanii można mieć 0.8 promila. Czy jeżdżenie na bańce jest bezpieczne dla kierowcy i innych uczestników ruchu drogowego ?
  • Odpowiedz