Aktywne Wpisy
Minimalna w Polsce obecnie to 3510zł netto.
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 040433
Pobierz
sztywny_misza +26
kwota przerosła naszego sympatycznego żebraczka, że aż ją ukrył. Może chce czegoś uniknąć hmm np podatku? Nie wiem choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#yanek #odyn #gejzpasji
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-20 o 21.42.21
PobierzCo sie stalo? dach mu cieknie xD Janek zabral klej i go zostawił i nieporadny policjant nie umie skleic, wiec z podkulonym ogonem do mamusi wraca xdd
a i zapowiedzial nowa zrzutke, żebractwo premium
Założona firma i podróże, YouTube jako źródło utrzymania a nie potrafi internetu ogarnąć, czaicie? Firma, której nie stać na 500zł opłat?
To jest p------z jakiego świat nie zna.
Może, po drodze do mamuni, #korsir ogarnie mu dach za free żeby Jaśka bardziej dojechać. Na co będzie żydził tym razem ? Na powietrze do kół ?
Niezłe screeny zrobiłeś. Widac, że już łapy zaciera, a na drugim widać w jego oczach "dawać s-------y więcej kasy!"
@CybantZPasji może go i stać, ale po co ma wydawać swoje, ciężko wyżebrane
@zwrotnaskarb: hamuj trochę wrotki. Masz ewidentnie problemy z agresją.
A już hitem jest fake ze wracam do domu xddd ty nawet widzę nie potrafisz
https://www.instagram.com/reel/DCeBZTgs1wj/?igsh=aTg1aXhnamk0a2R0