Aktywne Wpisy

git_commit +96
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
Ksiega_dusz +9
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Plusy:
-GRA JEST GRYWALNA! POWTARZAM GRA JEST GRYWALNA!!! (XD)
-Jest klimat oj jest
-Fajnie się strzela
-Fajnie się chodzi po pustkowiu, mam radość z exploracji
-Pograłbym jeszcze (przed świtem będzie 8h grania jak nic)
-Mam frajde z grania
-Nie spotkałem żadnych bugów innych niż znanych z silnika trylogii czy nawet nowych gier (głównie ragdole itemów i ciał)
-Interfejs nie przeszkadza tak jak myślałem, że będzie przeszkadzał
-Mapa nie jest z------a znacznikami tak jak w innych nowych grach. Znaczniki pojawiają się dopiero gdy dostajesz infomracje o jakimś miejscu lub jesteś bardzo blisko. Chęć odkrywania każdego domku na mapie (A NIE J------O PYTAJNIKA) działa korzystnie na chęć grania (。◕‿‿◕。)
Minusy:
-Optymalizacja leży, zi0bro zaskoczenia
-Gra nie jest najładniejsza i nie jest to OH NEXTGEN JAKI ON PIĘKNY! ale z pewnością nie jest to szkaradny potworek, zwłaszcza środowisko i otoczenie jest gites majonez i czuć dzikość i brud zony.
-Cykl dobowy to jest koszmar, dzień z--------a, a w nocy nic nie widać. Noc jest ogólnie skopana, bo nie straszy, a frustruje tym, że jest ciemno jak w dupie u murzyna
-Tekstury w oddali, cienie i odbicia w kałużach mocno migają i ogólnie tragedia
-Zasięg rysowania zwłaszcza drzew jest śmieszny, tekstury zmieniają się z kwadratowego 2D sprajta jednokolorewego w 3d pełne drzewo jednym krokie w przód i w tył.
-Tekstury NPCów z oddali czasem przybierają barwe różu - nie jest to odpowiedni sposób kamuflażu gdy widze Bandyte z odległości 30km
-Na początku człowiek myśli, że jest dobrze, ale potem wchodzę do pierwszej wioski i o matko rasijo...
-Dwie duże dwusekndowe ścinki (to przez wysokie promieniowanie!) podczas eksploracji pustkowi
-W---------e animacje jak np plecak (A NIECH CIĘ ANOMALY!), czy opóźnione kucanie i wstanie.
-Sterowanie - ten kto wymyślił wychylanie się na Z i C, oraz szybki wybór pod Q i E ten się w piekle powinen przewracać. Co prawda do Q i E się przyzwyczaiłem szybko, ale niesmak pozostał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólem to większość wad to optymalizacja i technikalia, czyli zajebiście, bo są to rzeczy które załatwią patche. Braku klimatu czy ogólnej nijakości by się nie dało naprawić. Wciąż jednak c-----o, bo premierowcy są beta testerami, czyli w branży stabilnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#stalker
źródło: 466969263_8446166938843079_7745258217144164505_n
Pobierz@Umeraczyk: Ja nie w temacie. Nie gralem w 1 nie zagram pewno i w 2. Ale jedno kmnei ciekawi - sterowania nie da sie customizowac? Serio? No to serio mega badziew.
@Umeraczyk: NIe moze a napewno. Wczoraj zainstaloealem gierke (natchniony wykopkami) Ale dramat - nie dalo sie odwrocic "Y axix". Wyszlo tak ze sie dalo tylk ze klikalem nie tam gdzie trzeba.
IMHO nie ma opcji zeby w grze nie dalo sie klawiszy customizowac.
źródło: Screenshot_23
Pobierz