Aktywne Wpisy

thorgoth +429
Turysta z Polski uderzył w twarz pracownicę Parku Narodowego Torres de Paine w Chile, gdy poprosiła, aby zgasił papierosa.
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już

serniczekwiedensky +284
Jak poznawalam chlopa myslalam sobie mlody informatyk bedzie duzo zarabial jako programista a on przyznal sie ze myslal o mnie mloda prawnicza bedzie duzo zarabiala jako adwokatka. Oboje malo zarabiamy ale jestesmy razem i wlasnie leze mu na jądrach.

Zwróć uwagę na ilość cykli baterii jej kondycję. Ogólny stan wizualny. Stan klawiatury. Po numerze seryjnym posprawdzaj czy się zgadza co w aukcji podaje sprzedający
A ile chcesz wydać?
Nawet Apple przy prezentacji M4 wycofał M2 i M3 z 8 GB RAM.
Ja swojego kupowałem zaraz po premierze, jakbym kupował dziś na minimum 5 lat to rozważałbym 24 GB RAM.
@CzysteWroclawskiePowietrze: Z intelem obecnie nie ma to żadnego sensu.
Tak jak pisali poprzednicy. Najlepiej 16GB RAM, ale 8 też da sobie radę do codziennego internetu.
Ewentualnie jak chcesz być na czasie to coś z M, generlanie obojętne co, byle miało 512 dysku i np 16 Ramu.
Teraz np wypuścili maca mini z M4 za 3999(!)
Pamietaj ze nie potrzebujesz niewiadomo czego, ja siedze na macbuku z 2015 roku :)
Ciągnie dwa monitory 2K