Aktywne Wpisy

mickpl +1317
"Na rynku zostali głównie ci którzy szukają mieszkania, aby w nim osobiście zamieszkać" - XD
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Gdzie mężczyźni lvl 35-40 mogą obecnie szukać koleżanek na FWB ewentualnie ONS. Wróciłem po 11 latach do PL z AU i widzę, że bardzo się tu zmieniło. (Uprzedzając pytania, tam byłem w stałym związku, który rozpadł się w zeszłym roku). Nie mam zobowiązań, jestem niezależny finansowo, 182 cm wzrostu, zadbany, nie mam jednak ciśnienia na stały związek. Bardziej na koleżeństwo z benefitami lub jednorazową przygodę. Jak wspomniałem, sytuacja wygląda znacznie gorzej niż kiedyś, gdy bez problemu w ciągu 2-3 dni (lub maks. tygodnia) można było poznać całkiem sympatyczną dziewczynę na przygodę lub coś więcej. Czy jacyś dojrzali użytkownicy Wykopu mogliby coś podpowiedzieć? Z tego, co czytam Tinder w moim wieku (38) raczej nie ma sensu (nie lubię marnować czasu i pisać długo, preferuję szybkie spotkania na kawę i decyzję co dalej, czy kontynuujemy znajomość czy sobie dziękujemy). Pozdrawiam
#randkujzwykopem #tinder #badoo #randki #randka #niebieskiepaski #rozowepaski #6obcy #sympatia #zaadoptujfaceta #wykop30plus #wykop40plus #facebookdating
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Co to jest za myślenie.