@murison: mnie najbardziej zastanawia Opolska. Od kilku miesięcy jest tam permanentny korek o każdej porze. Robi się z niej druga Zwycięska.Powódź mineła, na Grobli otwarta, 1 listopada minął, a ona stoi i stoi
@murison: tak jak napisał @Darth_Gohan ja bym dodał jeszcze brak domkniętej odwodnicy śródmiejskiej (która nie powstanie, bo jednopasowej drogi obwodnicą nazwać nie wolno). Brak obwodnicy po wschodniej stronie miasta(WOW Wschodnia ObwodnicaWrocławia). To co powstało to DNWOW Droga Na Wschód Od Wrocławia, jak praktyka pokazuje wykorzystywana jest ona jedynie lokalnie, tranzyt wybiera A8
@Little_Juice: O obwodnicy to ja nawet nie wspominam. Dopiero co dyskutowałem o A4 w starym śladzie. Jak dla mnie te miasto nie ma żadnej obwodnicy i tyle. Autostradowa zachodnia która de fact robi za praktycznie łącznik dla miasta bo nie ma lepszej alternatywy dla wielu kierunków to też śmiech na sali.
WoW to tak jak mówisz łącznik. Śródmiejska? Nie istnieje. Aleja Wielkiej Wyspy to neidokończona podpierdółka.
źródło: image
Pobierzźródło: James_Franco_First_Time
Pobierzstrzegomska to samo
Trochę rowerzystów się przestawiło na auta. Autobusy kolejnych osób nie przekonały bo jeżdżą gorzej niż zwykle i jest jak jest.
@pasta_alla_carbonara: nic tu nie robią. Tu nawet chodników nie chcą zrobić. Budują kolejne osiedla ale jeszcze nie były oddawane.
Brak obwodnicy po wschodniej stronie miasta(WOW Wschodnia ObwodnicaWrocławia). To co powstało to DNWOW Droga Na Wschód Od Wrocławia, jak praktyka pokazuje wykorzystywana jest ona jedynie lokalnie, tranzyt wybiera A8
WoW to tak jak mówisz łącznik. Śródmiejska? Nie istnieje. Aleja Wielkiej Wyspy to neidokończona podpierdółka.
Dodatkowo miasto się dalej