Aktywne Wpisy
henk +975
jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Deathblow +216
Każdemu zwolennikowi Konfederacji należy się mela na ryj i banicja do ruskich.
Ha tfu wam wszystkim na mordę.
Źródło - https://x.com/gromotapl/status/1859236487704838517 #polityka
Ukraina w Nato to w razie następnego ataku kacapów wchodzi artykuł 5 i nasze wojsko jedzie tam walczyć z kacapami, a Ty Mireczku dostajesz powołanie do woja i hop siup w kamasze. Polska w razie ataku kacapów na kraje bałtyckie zobowiązała się wysłać 150 000 żołnierzy jako mięso armatnie.
@Nowystaryziel: No dokładnie o to chodzi i własnie tego Rosja się obawia. Stąd jej ofensywa propagandowa. To się fachowo nazywa "polityka odstraszania".
@Nowystaryziel: No i c--j, chętnie pójdę. Nawet jak przy dobrych wiatrach, uda mi się odstrzelić dwóch kacapów, to będe spełniony.
W sumie zawsze myślałem, że pierwszy s-------ę, ale w sumie, to gdzie i jak? Poza tym, czułbym się źle wiedząc, że moja rodzina
Po drugie to żadnego zaprzestania. Niech Ukraińcy walczą zachodnią bronią i osłabiają rosję. Lepiej, że robią to oni niż my.
Czekam na debaty
-Ty byś wiedział Quintusie? Ja bym wiedział? "