Wpis z mikrobloga

#yanek #zyjzpasji #gejzpasji Akurat ustawianie celów wpłat to proceder powszechny wśród streamerów i nie jest to nic niezwykłego czy nowego, więc o ile nie gada ciągle aby mu wpłacać lub nie robi emocjonalnych sugestii to nie widzę powodu aby się jakoś specjalnie do tego d---------ć
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kernwaffe że ktoś sobie cel ustawia to rozumiem, hajs za nic, ale ze ktoś wpłaca to nie jestem pojąć. Oddawać ciężko zarobiony hajs gadającej głowie np na jedzenie gdzie i tak dostanie hajs za oglądających live xD nigdy nie blokowałem reklam, ba, nawet wykupuje od dawna YT Premium więc i tak dana osoba "moj" hajs dostanie. Ale tak szczerze czym różni się taka forma otrzymywania pieniędzy od postawienia obok siebie kubka
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb ogląda cie garstka osób to i zarobki masz niskie. Tak wyglądają realia że pieniądze nie biorą się znikąd. Są twórzy którzy zarabiają normalnie na swoich działaniach w internecie i nawet bez donejtów utrzymaliby się za pieniądze z YT. Jeżeli zarobki masz tak niskie to warto wyciagnac z tego jakieś wnioski. I ja nie mam nic do twojej działalności w necie a nawet cieszy mnie ze istnieja narzędzia które pozwalają każdemu
  • Odpowiedz