Aktywne Wpisy

BeDoEl +28
Muszę się wyżalić ehh
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła

mirko_anonim +153
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Gry z serii nowa extra klasyka kosztowały od 20 do 150 zł. Dało się zaoszczędzić, lub czekać.
A dobre czasy się skończyły. Przyszedł steam. Jedno wielkie gufno. Gry uzależnione od platformy, stanowiące zawsze usługę, nigdy kupiony egzemplarz gry nie należy do ciebie jako produkt.
I wtedy przychodzi światło nadziei pod czarną banderą.
Steam zachęca do piractwa i crackowania jak nigdy od 30 lat
#steam #gry #piratujo #piractwo #torrent
źródło: 9991540f06de7268037f
Pobierzźródło: 0d3561b63a1f242750d2386e74947ce6bdee2d0cb68f76c9e069dfb83a16e47f
Pobierz@Jarkendarion: A później kolega oddawał tak i nie miałeś ani gry, ani kolegi.
źródło: scratched-cd
PobierzPamiętam jak pożyczyłem koledze gre, by sobie w domu przypomnieć że bez płyty jej nie uruchomię.
Rozwiązanie? Piracka kopia, czyli wydanie cyfrowe sprzed czasów powszechnego Steama.
Jako super dodatek mogę wspomnieć o niektórych systemach sprawdzania płyt, które od późnego windows 7 do windowsów współczesnych uszkadzają system.
Więcej info
Bluray to może istnieje tylko dla jakichś fanatyków z pogranicza audiofilii co tam kupują te pudełka z filmami, w grach w ogóle.
Ile wynosiła wtedy minimalna? Teraz jest masa rozdawanych gier. Jak chcesz mieć kopię to masz GOGa¯\(ツ)/¯
Pamiętam jak instalowałem "Knights of the old republic" to na 4 płytach było i trzeba było zerkać kiedy wyskoczy komunikat, aby zmienić płytę
Może karta SD? Dobrze jakby nie była najtańszym gniotem, ale też żeby nie podwajała ceny gry. Poza tym co z aktualizacjami, szczególnie gier sieciowych?
Jasne kolekcjonowanie pudełek jest urocze, a fakt otwierania foli i czucia zapachu drukarni bardzo przyjemny, ale obecnie jest to niewykonalne.
@Jarkendarion Ale może znasz jakieś rozwiązania?
@Jarkendarion: xD
Odpal proszę GTA IV z płyty
Ech p--------y internet, szczerze czekam aż padnie.
Gog jest ostatnią ostoja normalności.