Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 186
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@De_Fault: jakby miała to po takiej rekomendacji może sam bym się w końcu przełamał i poszedł pierwszy raz do divy. Co prawda ja w życiu sporo poruchalem, ale obecnie jestem sam i za diabła nie chce mi się pchać w jakieś dziwne tańce godowe byleby zamoczyć, do związku żadnego mi się nie pali, w sumie to czemu nie, wszystkiego trzeba w życiu spróbować.
  • Odpowiedz
  • 55
Nie za ładne, odrzucane od wieku nastoletniego przez mężczyzn.

@bezimienna-x: tymczasem "Nie za ładna" kobieta. 190 cm wzrostu, 100kg wagi, niebieskie włosy na jeżyka i kolczyk w nosie. Kobieta w dzisiejszych czasach musi sie naprawdę bardzo postarać żeby nie mieć przynajmniej kilku opcji na związek. Musi chyba nie wychodzić z piwnicy 24h ale to znowu w jaki sposób miałbym taką poznać?

A może przez "odrzucane od wieku nastoletniego przez mężczyzn"
  • Odpowiedz
@bezimienna-x: Ja na nic nie biadolę i nie odnoszę się do losu kobiet. Z resztą ja nie mam na co biadolić bo ja z kobietami problemu nie mam (być może nawet mam za dużo atencji od bab, bo jestem ładny). Widzę tylko, że np. ja ściągam na siebie uwagę wielu kobiet, a obok mnie stoi ziomek co jest dla nich niewidzialny. I nawet jak sobie masujesz, to masujesz sobie z
  • Odpowiedz
@ZasilaczKomputerowy: Dobre pytanie, mnie od zawsze kręcili zwyczajni mężczyźni. Ci urodziwi też ale nie jakieś CHADY z wyglądu. Ważne jak jest chemia. Pozatym ja święta nigdy nie byłam a co ciekawe, jak na przekór kręcili mnie tacy skromni, mega "porządni" faceci. Ale ja jestem specyficzna wiec ciężko mnie zrozumieć xD
  • Odpowiedz
@ZasilaczKomputerowy: Wsumie to jak mężczyzna jest przeciętny i chce trochę ładniejszą kobietę to po co ma się wiązać z taką na swoim poziomie. To się tyczy obydwu płci. Moim zdaniem jeszcze większym sqrwysyńswtem jest wiązanie się z kobietą która nam się nie podoba byle z nią być. To jest krzywda nie tylko dla Ciebie jako mężczyzny ale i dla takiej kobiety.
  • Odpowiedz