Wpis z mikrobloga

@Orbiter01: pffffffffffff, wiesz ile osób po 3 miesiącach sami rezygnują? nie pasuje i tyle, wolny kraj,szukaj aż znajdziesz z czego będziesz zadowolony, a na siłę to wiesz może rok może dwa byś wytrzymał, a potem out.
  • Odpowiedz
@Orbiter01: co xD stary to nie są lata 90te i komuna. jak wytłumaczysz powód odejścia i przyszły potencjalny pracodawca bedzie normalny to każdy zrozumie xD

zakładam ofc że masz serio powód żeby odejść xD bo jak powiesz komuś że nie podobał ci sie kolor ścian to serio może to źle wyglądać :D
  • Odpowiedz
@Orbiter01: swiadectwo mozesz sobie zrobic sam swoje w #photoshop - swiadectwo pracy nie jest żadnym urzędowym pisem i nie posiada rejestru - znajomy moze Ci inne wystawic - to jest polska

albo nie przedstawiać go wcale doć poprzednie itp itd
  • Odpowiedz
@Orbiter01 ja miałem 4 lata wyrwy, a znalazłem fajną robotę (znaczy się aktualnie kołchoz za najniższą, ale za rok mnie czeka piękny awans i stanę się oskim). Jak ładnie wytłumaczysz przerwę w pracy to pracodawca łyknie. Ja powiedziałem że miałem własną działalność i grałem profesjonalnie w gry (nic z tego się nie wydarzyło oprócz sprzedania kilku rzeczy na allegro)
  • Odpowiedz