Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
1. Kudłaty na odchodne powiedział do "ekspertek", że dobrały ich znakomicie i dostał wszystko to, o czym wspominał. Myślę, że to był sarkazm z jego strony.
2. Jeżeli na załączonym obrazku to jest jej torba, którą on niesie (a nie wygląda na męską), to po tym wszystkim co się stało w trakcie programu, koleś jeszcze dziś powinien zostać mianowany świętym.
3. Keto-przymulona wznowiła działalność gospodarczą dzień przed emisją pierwszego odcinka. Cynizm najwyższy z możliwych.
4. Kudłaty wyrażał swój podziw do jej osiągnięć, ale jeżeli ona zarobiła na tę działkę i domek holenderski, nawet używany, prowadząc pizzerię to ja jestem Primabalerina.
5. Dziesiątka to świetna liczba, by zakończyć tę farsę.
inertia-kow - #slubodpierwszegowejrzenia 
1. Kudłaty na odchodne powiedział do "ekspe...

źródło: k

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@inertia-kow: Przecież mówiła też, że sprzedała mieszkanie w Gdańsku. Poza tym nie przesadzajmy, taka działka jeszcze jak wtedy kupowała to pewnie bliżej 100 niż 200k. Domek tego typu 200-250k pod klucz. Znając Barakudę kupiła jakąś wersję economy i sama wykończyła co nieco żeby zaoszczędzić, więc zapewne bliżej 200. Podsumowując taka hacjenda 300k. To trzeba być milionerem? Chyba nie.
  • Odpowiedz
działalność gospodarczą dzień przed emisją pierwszego odcinka. Cynizm najwyższy z możliwych.

4. Kudłaty wyrażał swój podziw do

@inertia-kow: Moja teoria jest taka, że on miał tam swoje rzeczy bo nie do końca wiedział jaka Barakuda da odpowiedz - od niej uzaleznil tez swoja decyzje. Na wszelki wypadek wzial pare rzeczy na kilka dni gdyby jednak zdecydowali sie byc razem i by pojechal do niej do baraku na pare dni.
  • Odpowiedz
@inertia-kow

Kudłaty na odchodne powiedział do "ekspertek", że dobrały ich znakomicie i dostał wszystko to, o czym wspominał. Myślę, że to był sarkazm z jego strony.

Widzę że na wypoku sporo osób tak uważa, ale chyba przeceniacie typa chcąc widzieć w nim super ziomka. Jak najbardziej mówił poważnie - przecież on podziwiał barakare, była dla niego godna naśladowania. I jak ktoś wyżej napisał, Kamil powiedział rozwód dlatego, że ona tak powiedziała.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: wydaje mi się że to taka torba na siłownię czy mini podróżna. Zwróciłam na nią uwagę jak szli na spotkanie ale pewnie była to torba z rzeczami Barakudy, bo ona chyba przed tą decyzją u niego nocowała albo przynajmniej była u niego. Często coś na decyzjach mówili w stylu: no powiedz to co mówiłaś w domu itd. Pewnie po decyzjach odprowadził ją na jakiś pociąg i jej tą torbę
  • Odpowiedz