Ciężko powiedzieć co dokładnie Kermit o-----ł, ale mi się wydaję, że księgowej brakowało porządnego seksu w tej relacji. Zresztą zaznaczała to między słowami mówiąc, że w tej relacji "brakowało żaru" #slubodpierwszegowejrzenia
@StringerBell: Nie no, mowila. Ze gesty po zakonczeniu programu trwaly przez jakis czas. Po prostu Kermit popelnil standardowy blad ze jak juz jest jakis czas w zwiazku to w------e j---a i nie trzeba sie starac xd. Z drugiej strony patrzac ze ona schudla a on przejal jej kilogramy to tez moze ja w-------o. Bezbon juz niezly mial podczas programu to pewnie teraz jak wujas jakis wyglada ( ͡°͜
@StringerBell: Na miejscu Kermita dzień po decyzji byłbym już pod Białymstokiem zamieszkany xD. Kermit zarżnął kurze złote jaja... Całkiem atrakcyjna, ogarnięta dziołcha, robi piniondz, poduczyłby się od niej tabelek i budowaliby razem finansowe imperium, no ale... Związek moim zdaniem MUSI się opłacać dla obu stron, pytanie czy opłaciłby się dla niej.
@StringerBell: jakiś czas temu udzielał się tu jakiś wykopek, który spotykał się z Księgową i ta podobno mu wspominała, że lubi na ostro. Więc może coś w tym być
@bocznica: Nie ogladalem tego programu, ale jezeli.chpdzi o tych uczestnikow... Nie wiem co trzeba miec nasrane w glowie, zeby zachwalac jej atrakcyjność. Ona nie jest atrakcykna, co oczywiście nie oznacza, ze nie ma adoratorow i nikt aie o nią nie stara, albo ze niktt jej nie chce - jestem w stanie sobie wyobrazic, ze niejeden facet do niej ppdbijał i chcial z nią byc, ALE JAK MOZNA W TAK
#slubodpierwszegowejrzenia
@Front: mówisz o tej odpychającej grubej babie? XDDDDDDDDDD
@bocznica:
Nie ogladalem tego programu, ale jezeli.chpdzi o tych uczestnikow...
Nie wiem co trzeba miec nasrane w glowie, zeby zachwalac jej atrakcyjność.
Ona nie jest atrakcykna, co oczywiście nie oznacza, ze nie ma adoratorow i nikt aie o nią nie stara, albo ze niktt jej nie chce - jestem w stanie sobie wyobrazic, ze niejeden facet do niej ppdbijał i chcial z nią byc, ALE JAK MOZNA W TAK