Wpis z mikrobloga

• 1250
@Gremek napisałbym, że psychiatra dal mi zwolnienie bo uważa, że jestem mobbingowany w pracy przez co pogarsza sie moj stan psychiczny i skierował mnie do PIP xD
  • Odpowiedz
  • 76
@wicherq moja żona ostatnio coś takiego przerabiała. Pokłóciła się ze współpracownicą w żłobku, która bardzo dobrze zna się z jednej miejscowości z dyrektorką. Dowiedziała się, że po powrocie tej dyrektorki z półtorarocznego zwolnienia otrzyma od razu wypowiedzenie. Żona do tego czasu była mobingowana co nawet nagrywała. Poszła więc na zwolnienie od psychiatry, bo bała się tam wracać. Dyrektorka zgłosiła to do zusu, a stara raszpla w zusie powiedziała, że depresja to
  • Odpowiedz
  • 1
@Gremek: nie wierzę, że nawet w najgorszym kołchozie przełożony może tak napisać do pracownika. Przecież to wystawienie się dupom do PiP.
  • Odpowiedz
Kiedyś powiedziała że jakbym był trochę starszy (ja lvl25, ona 35) to z chęcią by się ze mną umówiła.

@Gremek: Eh ty gupi, nie ma przypadków są tylko sygnały... 3 takie tematy w pracy na początku tej całej "kariery" przerobiłem w wieku 26-27 lat z 37-45. Zawsze jest tak samo. Niby nic, niby jakieś gadki, śmieszki, a potem, nie wiesz kiedy, peklowanie na otro jak męża nie ma w domu,
  • Odpowiedz
@pwone: jak tam są dobre relacje to bez problemu. Nic tam nie ma takiego. Jak się nie lubią i jest gęsta atmosfera to gorzej, ale myślę, że tu mirek ma normalnie w pracy.
  • Odpowiedz