Accenture consulting, dobre czy nie? Są jakieś wieksze roznice niz w tych zwyklych rolach w accenture? Jak z nadgodzinami itp? Patrzyłem info na reddicie, ale w polsce moze byc troche inaczej. Orientuje sie ktoś, bądź pracował? #korposwiat #konsulting #accenture #pracbaza
@BedeKsiedzemJakMojTata: w takich "lewackich" firmach dosc czesto jest lepszy WLB/warunki pracy niz w tych "nielewackich", ja na takie rzeczy osobiście nie zwracam za bardzo uwagi
@Hfhfhfbrydjdn: Co prawda nie pracuje tam od ponad 5 lat ale ludzie z konsultingu to zawsze byli tacy "spoceńcy", a przynajmniej ci których poznałem. Rola sama w sobie nie jest jakaś wybitna ale trochę bardziej prestiżowa niż te zwykłe. Dla kogoś kto jest ogarnięty i potrafi się zakręcić w korpomachinie to dobra praca pod emeryturę.
w takich "lewackich" firmach dosc czesto jest lepszy WLB/warunki pracy niz w tych "nielewackich", ja
@Hfhfhfbrydjdn: Nie wiem jak consulting ale... Zarobki mocno ponizej sredniej krajowej, brak podwyzek od minimum 4 lat. Długoletni pracownicy siedza po 3-4 lata na juniorach, a nowi po 6 miesiacach na graftonie maja mida bo likwiduja stanowiska juniorskie... Gdyby nie krzyzys w IT, dzis mieliby powazne braki kadrowe. Wystarczy poczytac na goworku to tam sie odwala.
#korposwiat #konsulting #accenture #pracbaza