Aktywne Wpisy

wfyokyga +85
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom

źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz
EnzoMolinari +50
Nie wiem której współczuję bardziej.
Cofam wszystkie miłe słowa o Kermicie. Wygrał milion w totolotka po czym nie odebrał nagrody. Tak to wygląda. I jeszcze o-----ł coś grubego na sam koniec o czym wstydzi się przyznać skoro Księgowa mimo całej swojej cierpliwości do tego piwniczaka zakończyła wszystko listem. Ciekawe czy jego świadek przymuł miał coś wspólnego z tym. Dlatego szkoda mi Księgowej. Ale na szczęście nie jest ona w tak złej sytuacji jak Bulionowa.
Wytrzymać niecały miesiąc z Boczkiem to jedno. Ale po tym co wyszło z wywiadów to Boczek jest jeszcze większym świrem niż można było się spodziewać. I nie tylko Bridget będzie miała z nim problem, ale pewnie cała rodzina. Współczuję bardzo. @Lola18 jeśli tak ochoczo dzieliłaś się screenami rozmów z Boczkiem to mam nadzieję, że wysłałaś je też do Bridget. Coś mi się wydaje, że Boczek albo nie będzie chciał się rozwieźć albo będzie chciał to zrobić z winy Bridget. Chory typ.