Wpis z mikrobloga

Już wszyscy wszystko napisami. Dla mnie 2 rzeczy pozostawiły niesmak:
1. Barakuda. Kobieta kłoda. Nawet jej się nie chciało poudawać, że jest inaczej. Szczera do bólu. Idealna kandydatka na singielkę. Nie ukrywam, że na początku wzbudziała ona u mnie spora sympatię.
2. Kangurzyca. Porażką jest to, że przy pomocy mediów, ekspertek i chyba też samego Boczka wykreowano ją na koniec jako osobę o pozytywnym nastawieniu. Cześciowo jako ofiarę. Dla mnie to przykład niewyobrażalnego zgorzknienia i dziwactwa w jednej osobie. Znam osobę o niemal identycznej osobowości i jest to koszmar dla otoczenia. Dla mnie ona jest na tym samym poziomie co Boczek.
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Martinos30 co do kangurzycy, to grubo przesadzasz. Widzieliśmy ją tylko w relacji z zaburzonym człowiekiem, przemocowcem i być może narcyzem. The fact is nienormalna reakcja na nienormalną sytuację jest normalna. Mam w rodzinie takiego Boczka, z przerośniętym do granic ego, bez cienia autorefleksji, bez szans na dyskusję, bo każdą cudzą opinię ucina w zarodku. Zwykle jestem dość wygadaną osoba, spokojna i zrównoważona, ale gdybyście poznali mnie w tv tylko podczas przebywania
  • Odpowiedz
@Martinos30: dla mnie porównanie Kangurzycy do Boczka jest zupełnie bez sensu. Na jednej szali masz kobietę, która ma po prostu ciężki charakter i sprawia wrażenie nieprzyjemnej osoby, ale takiej która jest świadoma swoich wad i deklaruje chęć pracy nad sobą. Z drugiej strony Boczek - totalny creep, jako swoją główną wadę uznaje "zbyt wielką ufność" (serio? to jest jego największy problem w obliczu tego co widzimy w TV albo po
  • Odpowiedz
  • 4
@Caladoc: ona nie sprawia wrażania nieprzyjemne osoby. Ona jest mega nieprzyjemną osobą. A to, że przed kamerą obiecuje jakiś prace nad sobą to można miedzy bajki włożyć.

Nie bronię Boczka, bo tam nie ma co bronić...
Ale ta kobieta jest dla mnie nie do zaakceptowania pod względem osobowości, zachowania, sposobu bycia...
  • Odpowiedz