Aktywne Wpisy

NaNicTo +25
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?
slimek16 +2
Pytanie do różowych: który z tych Panów jest najlepszy? :D #slubodpierwszegowejrzenia

1. Barakuda. Kobieta kłoda. Nawet jej się nie chciało poudawać, że jest inaczej. Szczera do bólu. Idealna kandydatka na singielkę. Nie ukrywam, że na początku wzbudziała ona u mnie spora sympatię.
2. Kangurzyca. Porażką jest to, że przy pomocy mediów, ekspertek i chyba też samego Boczka wykreowano ją na koniec jako osobę o pozytywnym nastawieniu. Cześciowo jako ofiarę. Dla mnie to przykład niewyobrażalnego zgorzknienia i dziwactwa w jednej osobie. Znam osobę o niemal identycznej osobowości i jest to koszmar dla otoczenia. Dla mnie ona jest na tym samym poziomie co Boczek.
#slubodpierwszegowejrzenia
@Martinos30: Zgadzam się. Ten sam poziom s----------a tylko w innych płaszczyznach.
Nie bronię Boczka, bo tam nie ma co bronić...
Ale ta kobieta jest dla mnie nie do zaakceptowania pod względem osobowości, zachowania, sposobu bycia...