Wpis z mikrobloga

Poratuje ktos jakims dobrym kanałem o grach? Może być anglojęzyczny.

#tvgry podziękowałem. Spadek poziomu na przestrzeni ostatniego roku i fikołki prezesa mnie zniechęciły
#quaz no nie przepadam za słuchaniem go. Mam ciarki jak słyszę samo „gejm on”
#arhneu jest ok ale nie mają za dużo publikacji
#drwalrebajlo czasem ma słuszność i dobrze się go słucha ale coraz bardziej zajeżdża mi politykowaniem i wchodzeniem w drugą skrajność. Poza tym mało czysto growych tematów.
#cdaction nie rozważam

#pcmasterrace #gaming #grykomputerowe #ps5 #xbox
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok jakość. Ja lece tylko tzo+arhn.
Arhon teraz sie rozpedzi spowrotem, spadek ilosci materialow byl spowodowany praca nad ksiazka.
Tak samo jak ty - gryonline od kiedy ekipa odeszla nie widzialem zadnego odcinka, tragedia się tak zadziala a ci ludzie co zostali to posmielisko. Przy reszcie usypiam
  • Odpowiedz
  • 0
@cybulion: ja oglądałem z przyzwyczajenia ale ehhh tego chłopaka nowego nie mogę słuchać. Tam tylko Kuba ma poziom. Rusnar i Mańka odstaja od tego do czego kanał przyzwyczaił
  • Odpowiedz
@PieknyWojciechPostrachDziewic: No właśnie, dlatego jak go słucham i oglądam to mam takie ambiwalentne uczucia ;) Osobiście odnoszę jeszcze wrażenie, że obecność Andrzeja w programie raczej nie była do końca zamierzona jako długofalowa współpraca. Jego wiedza i charyzma, profesjonalność i wygadanie sprawiło, że przyniosło mnóstwo wyświetleń i subskrypcji i na niektórych odcinkach to wygląda tak jakby był zniecierpliwiony i zdenerwowany jego obecnością.

• Odpowiedz