Aktywne Wpisy
Nortom +24
#odchudzanie #malysukcesacieszy #grubasy #chwalesie #zdupy
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Od 1 stycznia zacząłem mierzyć wagę i liczyć kalorie w apce Samsung Health (wszystko co jem to zapisuję i ważę, nie przekraczam dziennie wiecej niz 1700kcal), monitoruję ilość wypitej wody (2 litry dziennie, czasem nawet na siłę wmuszam w siebie), a-----l na razie zredukowałem do zera i w planach mam napić się raz na dwa tygodnie, bo jednak
Caracas +18
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #pcmasterrace #assassinscreed
Wyniki sprzedażowe zaraz za DA Veilguard xD
Ale co się dziwić, ludzie "kontynuację" Ghost of Tsushima ochrzcili jako Ghost of Wokeshima tylko dlatego, że w grze sterować będziesz kobietą.
Zamiast cieszyć się z przyjemnych gier, dużo niepotrzebnego smrodu i hejtu
Ale ty rozumiesz, że za te gry trzeba płacić po 300-350 zł? To nie są gry rozdawane za darmo, żeby można było powiedzieć "o k---a, ten to marudzi, za darmo mu dają, a on jeszcze śmie śmieć mieć swoje wymagania i oczekiwania". Te gry kosztują grube pieniądze, konsumenci mają wszelkie prawo wymagać. Jak chcą grać chłopem, to ich
Musiałby wydarzyć się cud. Wszystko wskazuje że będzie to kolejny generyczny open world od Ubisoftu, czyli coś co już się wszystkim przejadło ale korpo jest zbyt skostniałe by nadążać za trendami. Wrzucenie na siłę murzyna jako głównego bohatera powinno pomóc korpu się ogarnąć, w sensie jak stracą parę milionów i wykresy w excelu przestaną się
@Flypho: No ale nikt nie zmusza do ich kupowania. Ceny gier w------o, ale to problem globalny.
A mówię k---a? Czy sam sobie dopowiedziałeś