Aktywne Wpisy
Zwierz33 +25
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
ventrillo +18
#primemma dawac pv mam link
#ukraina #rosja #wojna
@WiesniakzPowolania: Dla ścisłości. Z tą kolonizacją Syberii to jest mit- chyba, że chodzi o kolonizację gospodarczą i np. grabieżczą politykę wycinania lasów, ale to rękami i siłą roboczą skorumpowanych rosyjskich władz. Natomiast jeśli chodzi o demografię Chińczyków mieszka na Syberii nawet mniej niż w latach 90. bo zwyczajnie żaden Chińczyk nie chce tam mieszkać, bo i po co.
@xiv7: "Przecież Putin nie zaatakuje Ukrainy, wy normalni jesteście!?"
To, że coś nie ma sensu dla Rosji jeszcze nie oznacza, że tego nie zrobią, jak pokazuje praktyka.
@wstanczyk: Przeciez to było wiadome ze malpa predzej czy pozniej zrobi taki ruch, dlatego od lat Ukrainscy zolnierze byli szkoleni przez NATO. To ze to idiotyczny pomysl ktory zatrzyma Rosje w rozwoju przez kilkadziesiat lat przy takim r--------u gospodarki i młodych mezczyzn, to wiedzieli wszyscy. Nikt normalny nie zdecydowałby sie na taki ruch, ale ruskie jak to ruskie, gowno zamiast mózgu i
@harrame: Dla kogo było, dla tego było. Onucofilna prawica chóralnie przekonywała, że wojnę wymyśliło sobie lewactwo, bo przecież to tylko straszenie dla straszenia xd