Wpis z mikrobloga

Kurde, nocna zmiana to taka fajna se jest, sami mili ludzie, każdy z każdym pisze, kulturalny pan se obrazki wstawia i se jest co robić a na tej dziennej to tylko jakas baba z wielkim nosem smutne rzeczy wstawia i depresji idzie dostać
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koksixk: nocna to była kiedyś. Wykop to już trup jest. Pamiętam jeszcze w 2k21 się na nocnej z różowymi zdjęciami wymieniało eh kiedyś to było, już nie wróci. Kiedyś jako przegryw to chociaż na wykopie była możliwość socjalizacji albo na p--o wyjść a teraz to tylko same trolle i banują za nic.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@StrangeWanderer no to prawda, ale i tak dalej wolę nocna jednak jest trochę inna kultura xD. Jak z mazowsza jestes to dawaj na p--o. Co do banow to nie wiem jak jest, kiedyś pastę wklejalem, chyba nawet pół godziny stała i mi najwyżej usunęli, ogólnie dużo dziwnych rzeczy wstawiałem i nigdy bana nie miałem, później wróciłem z tym kontem i tez na razie nic
  • Odpowiedz
@Koksixk: no jest inna i shit post też jest spoko zamiast obrzucania się politycznym gnojem.
Na p--o teraz nie mogę bo nie mieszkam w Polsce ale kiedyś skorzystałem parę razy, chociaż w sumie i tak to niewiele zmieniło w życiu truecelskim
  • Odpowiedz
@StrangeWanderer: ogólnie w Internecie ciężko znaleźć już takie miejsca
Fora tematyczne upadły, na rzecz grupek na fejsie, a tam jest czasami taki sajgon że szkoda gadać, nie wchodzę nawet na fejsa / Twitta od pół roku, bo źle się po tym zawsze czułem. Jakiś bardziej zdenerwowany
  • Odpowiedz