Wpis z mikrobloga

W tym ślubie od pierwszego wejrzenia irytuje mnie to że eksperci nie widzą w sobie ani krzty winy... zawsze potrafią mówić godzinami o zachowaniach uczestnikow ich emocjach, uczuciach itp., ale nigdy przenigdy nie ma z ich strony jakiejkolwiek refleksji "kurcze może źle ich dopasowaliśmy?" tak ciężko się przyznać do błędu szanowni eksperci?
Ile par pozostało w związku z tych wszystkich eksperymentów 1 na 10?
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moooris: według mnie:
1) mameja od wtrysków - facet nie jest skłonny do kompromisów, nie chce wyjść ze swojej strefy komfortu, brak mu jaj i umiejętności podjęcia decyzji
2) Barakara - nie chciała nawet rozmawiać z Kamilem, nie była otwarta nawet na relację koleżeńską, znalezienie miłości od początku nie było jej celem.
3) Boczek - toksyk, manipulator, który nigdy nie przyzna się do błędu i będzie oczekiwał, że wszyscy będą
  • Odpowiedz
@Moooris: 2 x charaktery ewidentnie nieodpowiednie do bycia w zwiazku plus staropanienskie i starokawalerskie nawyki nie do przeskoczenia i 1 x niezdiagnozowane problemy z łbem
  • Odpowiedz
@Alutta: mameja - dobrze się kamufluje. Nawet tu na tagu były głosy, że spoko nawet ogarnięty koleś, no i teściowi się szybko spodobał. Aż pokazali jego mieszkanie i ona weszła mu faktycznie w życie i zaburzyła strefę komfortu.
Barakara - mnie to wyglądało na jakiś stan depresyjny, może na rozmowach była jeszcze normalna.
Boczka nie ma co komentować, nie chce mi się wierzyć, że nie wyreżyserowali mu jakiejś prostej sytuacji
  • Odpowiedz
@charlie1919: ogladalam teraz brytyjska wersje i ta dopasowuja ludzi prawie ze pod checkliste odhaczajac kazdy z punktow a i tak w edycji z tego roku nie przetrwala zadna para (a bylo ich z 10?)
  • Odpowiedz